Mytek Brooklyn Bridge, flexibel en veelzijdig

Mytec DAC & BRIDGE producten nu bij Lexicom MultiMedia.

De Mytek Brooklyn Bridge is tegelijk een DAC, een voorversterker voor digitale en analoge signalen en een Roon endpoint. De compacte behuizing kan overal een plaatsje vinden, zowel thuis als in een (semi-) professionele studio. De unieke opzet van de Mytek Brooklyn Bridge kent geen concurrenten als het gaat om het verpakken van functionaliteit.

De Brooklyn Bridge is vrijwel identiek aan de eveneens leverbare Brooklyn DAC+ voor alle audiocircuits, met als toevoeging een netwerk streamer. Voor de streamerfunctie is een Ethernet poort toegevoegd, een USB aansluiting voor een externe harde schijf en een Wi-Fi antenne. Een iPad of Android tablet ais alles wat u verder nodig heeft om muziek te streamen uit uw eigen bibliotheek, vanaf Tidal en Qobuz of als Roon endpoint.

De Brooklyn Bridge is naast een digitaal naar analoog converter, tegelijk een lijn of phono analoge versterker en referentie hoofdtelefoon versterker. Deze converter integreert digitale mogelijkheden met vinyl en laat u van uw muziek genieten via luidsprekers of via een hoofdtelefoon. De Mytek Brooklyn Bridge heeft een prijs van € 2.995,-.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.