Melco muziekserver/opslag show met Alan Ainslie

Melco streaming show op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober 2017

Op vrijdagavond 27 oktober en de gehele zaterdag 28 oktober organiseert Lexicom Multimedia demonstraties waarop de Melco muziekservers en opslagsystemen centraal staan. Aanwezig op beide dagen is Alan Ainslie, general manager audiophile storage products van Melco. Melco is onderdeel van Buffalo Technology, fabrikant van opslagsystemen voor data.

Op vrijdagavond (19.00 uur) en op zaterdag (10.30 en 12.00 uur) zal Alan u uitleggen waarom Melco servers muziek beter kunnen weergeven dan mogelijk is vanaf een willekeurige NAS. Hij zal zijn uitleg ondersteunen met demonstraties en u laten horen waarom Melco beschouwd wordt als één van de marktleiders als het gaat om gaat om opslag van muziekdata. Ook komt aan bod het gebruik van een Melco muziekserver direct gekoppeld aan een DAC met een USB verbinding.

Vragen die beantwoord en gesteld kunnen worden zullen gaan over:

  • Waarom een dedicated muziekserver
  • Rechtstreeks met USB koppelen of over Ethernet streamen
  • Wat is het voordeel van een tweede Ethernetpoort op een Melco
  • Waarin wijkt een Melco af van een universele oplossing
  • Opslagtechniek in de Melco muziekserver

Alan Ainslie heeft eerder voor Chord Electronics gewerkt en voor Naim Audio en brengt een schat aan ervaring mee als het gaat over het streamen van muziek en het opslaan daarvan. Laat de kans niet lopen om te leren wat echt belangrijk is in een streaming omgeving.

Er is veel ruimte om te luisteren naar, en om vragen te stellen over de ontwerpen van Melco. Voor een bezoek op vrijdagavond tussen 19 en 21 uur verzoeken wij u zich aan te melden omdat het aantal plaatsen beperkt is, op zaterdag bent u van 10 tot 17 uur van harte uitgenodigd om zonder afspraak binnen te lopen. Alan zal op zaterdag zijn demo’s starten om 10.30 uur en 12.00, later in de middag is hij niet zelf aanwezig maar kan het team van Lexicom Multimedia u alles haarfijn uitleggen.

Toegang gratis.
Aanmelden kan via ons contactformulier. (aanmelden heeft onze voorkeur, maar is niet verplicht)

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.