Linn Sneaky DSM all-in-one netwerkspeler: spiksplinternieuw en betaalbaarder dan ooit!

Nieuw van de pionier in streaming audio: de Linn Sneaky DSM netwerkspeler

Op 21 februari 2013 introduceert Linn het jongste lid van de DS-netwerkspelerfamilie: de Sneaky DSM. Geen nieuw peperduur topmodel met een prijskaartje waar de gemiddelde consument spontaan hartklachten van krijgt, maar een uiterst betaalbaar apparaat met ongelooflijk veel mogelijkheden. De Sneaky DSM kan het hart vormen van een nieuw samen te stellen audioset, want hij is voorzien van een voor- en eindversterker. Daarom spreekt Linn over “een geïntegreerde DS-speler, voorversterker en eindversterker“. Door het grote aantal aansluitmogelijkheden is de Sneaky DSM uitermate flexibel.

Om de Sneaky DSM betaalbaar te houden, is afgezien van een monumentale behuizing met een zware aluminiumsculptuur als front. Dergelijke audiojuweeltjes zijn op zich wel mooi, maar kosten veel geld. Linn komt uit Schotland en geld “over de balk smijten” doet men daar niet. Het geld wordt besteed aan zaken, die de geluidskwaliteit verbeteren. Dus is gekozen voor een redelijk eenvoudige, maar stijlvolle en strakke behuizing zonder opsmuk. Uiteraard heeft Linn niet vergeten om aandacht te besteden aan het dempen van ongewenste resonanties.

Ook deze jongste telg is een volwaardig lid van de grote Linn-familie. Hij profiteert van de ervaring, die Linn heeft opgedaan met het ontwikkelen van de DS-netwerkspelers en de kennis, die Linn in de afgelopen decennia heeft vergaard op het gebied van kwalitatief hoogwaardige muziekweergave.
Daarom heeft de Sneaky DSM veel (maar niet alles!) gemeen met de grotere broers: hij accepteert de hoogste resolutie (24bit/192kHz) en speelt bijna alle gangbare formaten af. Naast muziekbestanden van uw computer of NAS kunt u met de Sneaky DSM ook naar internetradio luisteren. Ook is de Sneaky DSM compatible met Apple AirPlay™.
Linn zou Linn niet zijn als de Sneaky DSM niet zou zijn voorzien van een goede Digitaal/Analoog-Converter. Inkomende digitale signalen worden volgens een vast Linn-upsampling-protocol aan de DAC doorgegeven. Het eindresultaat is een zeer schoon, puur en muzikaal signaal dat garant staat voor muziekgenot van hoog niveau.

Door de vele aansluitingen (Ethernet-aansluiting, 3 HDMI-ingangen, 2 digitale ingangen en zelfs 1 analoge ingang) kunt u alle gewenste bronnen aansluiten op de Sneaky DSM.
De drie HDMI-ingangen gebruiken alleen het audiosignaal en geven het beeldsignaal ongewijzigd door via de HDMI-uitgang. Dus uw BluRay/DVD-speler, HDTV-decoder of gameconsole sluit u aan op de Sneaky DSM, waardoor het geluid in topkwaliteit uit de luidsprekers komt. Het beeldsignaal wordt via de HDMI-uitgang doorgegeven aan uw TV.
Op de digitale S/PDIF-ingang kunt u bijvoorbeeld uw CD-speler aansluiten, die dan gelijk profiteert van de Linn-DAC.
Zelfs een draaitafel kan (met een extern phonovoorversterkertje) worden aangesloten op de analoge ingangen.
Tenslotte is de Sneaky DSM vanzelfsprekend prima te integreren in een multi-room systeem.

Alhoewel de Sneaky DSM wordt geleverd met een nieuw ontwikkelde afstandsbediening, is het natuurlijk veel leuker om hem via een tablet of smartphone (iPad, iPhone, Android-tablet of Android-smartphone) te bedienen met de gratis Kinsky-app.

Voor 2299 Euro krijgt u een uiterst moderne netwerkspeler, die zeer flexibel inzetbaar is dankzij de vele aansluitmogelijkheden, die is voorzien van een voorversterker en een 2×33 Watt eindversterker, die compatibel is met van alles en nog wat, die is uitgerust met de zeer efficiënte Linn Switch Mode Power Supply (schakelende voeding), die eenvoudig te upgraden is door middel van te downloaden software-upgrades en die leverbaar wordt in zwart, zilver of wit. Wat wilt u nog meer? Probeer deze unieke combinatie van eigenschappen maar eens te vinden voor zo’n aantrekkelijke prijs!

Zodra de Linn Sneaky DSM leverbaar is, zal hij bij Lexicom MultiMedia te vinden zijn. Demonstratieklaar, dat spreekt vanzelf.

Meer informatie of bestellen: Klik hier

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.