Linn Akurate-serie vanaf nu te beluisteren bij Lexicom MultiMedia

Lexicom MultiMedia vergroot het Linn-assortiment

Lexicom MultiMedia, uw specialist in streaming audio, heeft het Linn-assortiment uitgebreid. Tot nu toe was het all-in-one-designsysteem Kiko is in de winkel aanwezig, maar ook het “instapmodel” van de hifi-serie, Sneaky DSM.
Een stap hoger in de Linn hiërarchie vinden we de Majik-lijn, waarvan de Majik DSM, de Majik-I, de Majik DS en de Majik 6100 in de winkel te beluisteren zijn.

Dit assortiment is nu aangevuld met de Linn Akurate-serie, die nog een trede hoger kan worden ingeschaald dan de Majik-serie. Vergis u niet: wanneer we over de Majik-serie praten, hebben we het over bijzonder goede producten met een prima weergavekwaliteit en een ongekend scala aan mogelijkheden. Maar: de Akurate-serie gaat in alle opzichten een stap verder dan de Majik-serie en heeft nu al indruk op ons gemaakt met zijn uitstekende weergavekwaliteiten.

In de winkel van Lexicom MultiMedia zijn momenteel de Akurate DSM en de Akurate 2200 te bewonderen en te beluisteren. Fraaie, strakke behuizingen die ongelooflijk veel hoogwaardige technologie herbergen. High End audio volgens de opvattingen van Linn. Dat betekent uiteraard dat alle apparaten worden gevoed door de Linn Dynamik SMPS (Switch Mode power Supply), die koel, stil en uiterst efficënt voor de stroomvoorziening zorgt. En ook, dat alle apparaten zijn voorzien van hypermoderne techniek. Alles staat bij Linn in dienst van een natuurgetrouwe weergave.

De Linn Akurate DSM is een uitermate slim apparaat, dat een netwerkspeler, een DAC en een voorversterker in één behuizing combineert. En alle onderdelen presteren op een zeer hoog niveau! Dankzij 15 ingaande aansluitingen en 9 uitgaande aansluitingen is werkelijk alle apparatuur op deze schakelcentrale aan te sluiten. Digitaal en analoog.
U kunt deze elektronische duizendpoot aansluiten op bijvoorbeeld een Linn Akurate 2200 stereo eindversterker en op die manier het hart van een High End audioset vormen. Maar de Akurate DSM is ook voorzien van aansluitingen voor het Linn Exakt-systeem, waarbij u de DSM via de speciale Exakt-aansluitingen rechtstreeks digitaal koppelt aan luidsprekers, die zijn voorzien van een ingebouwde DAC en versterkers. Een kenmerkende Linn-ontwikkeling, die geheel nieuwe mogelijkheden biedt.

Nieuwsgierig geworden? De Akurate-serie is een bezoek aan de winkel waard! De adviseurs van Lexicom MultiMedia demonstreren de Linn Akurate-serie graag en kunnen u dan tevens tonen, welke mogelijkheden de Akurate DSM u biedt. U kunt uiteraard ook een afspraak maken met de adviseurs van Lexicom MultiMedia voor een persoonlijke demonstratie. Of loop even binnen op de “Linn Streaming Audio Demonstratiedag” op zaterdag 19 juli 2014.

Show gemist? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke demonstratie.