Sennheiser High End serie bij Lexicom MultiMedia

De mooiste Sennheiser-producten nu te koop bij Lexicom MultiMedia

Sennheiser is niet zomaar een merk. Deze Duitse fabrikant bestaat al sinds 1945 en bouwt niet alleen hoofdtelefoons en hoofdtelefoonversterkers voor de consumentenmarkt, maar ook microfoons, hoofdtelefoons, en meetapparatuur voor de professionele audiomarkt. Ruim 70 jaar ervaring met baanbrekend ingenieurswerk en wereldberoemde producten.

Wie herinnert zich niet de wereldberoemde Sennheiser HD 414 hoofdtelefoon met de gele schuimkussens? Van deze in 1968 geïntroduceerde hoofdtelefoon zijn er meer dan 10 miljoen verkocht en daarmee is de HD 414 nog steeds de meest verkochte hoofdtelefoon ter wereld. Geen geringe prestatie!

Bij Lexicom MultiMedia vindt u de schitterende High End hoofdtelefoons van Sennheiser. En daar zijn we trots op!

De IE 800 is een onvoorstelbaar goed klinkende in-ear hoofdtelefoon. Het is echt ongelooflijk, dat er zo’n uitstekende weergavekwaliteit mogelijk is met zo’n “ukkie”. De IE 800 is één van de weinige in-ear hoofdtelefoons ter wereld, die met recht het predicaat High End mag dragen. Dankzij de verschillende maten oordopjes, die standaard worden meegeleverd, kunt u altijd een perfect zittende combinatie vinden. Zowel de weergavekwaliteit als de bouwkwaliteit zijn onnavolgbaar goed. Echt Sennheiser.

De HD 800 S is de verbeterde opvolger van de wereldberoemde HD 800, die direct na zijn introductie door veel recensenten tot referentie-hoofdtelefoon werd uitgeroepen. Een weergaloos verfijnd klinkende en uitermate comfortabel zittende hoofdtelefoon, die absoluut de moeite van het beluisteren waard is. De opvallend gelijkmatige frequentiekarakteristiek, het enorme frequentiebereik, het verrassend lage gewicht en de uitstekende bouwkwaliteit maken de HD 800 S tot een perfecte hoofdtelefoon voor lange luistersessies.

De logische partner voor de HD 800 S is natuurlijk de HDVD hoofdtelefoonversterker. Speciaal ontworpen voor de HD 800 S en andere tophoofdtelefoons van Sennheiser, maar uiteraard ook met andere merken te combineren. Een versterker van hoge kwaliteit, zowel qua bouw als qua weergave. Door het grote aantal aansluitmogelijkheden en de ingebouwde DAC is deze hoofdtelefoonversterker uiterst flexibel, zodat hij in elke situatie een perfect resultaat geeft.

Kom kijken en luisteren, want deze Sennheiser High End-serie heeft alles in zich om zelfs de meest veeleisende audiofiel voor zich te winnen!

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.