Lexicom Multimedia is Oppo Dealer

Onlangs is Lexicom Multimedia in Leidschendam dealer geworden van de Oppo 203 en 205 multimedia spelers voor beeld en geluid.

Oppo heeft met de beide spelers een nieuwe standaard neergezet met zijn 4K Ultra HD Blu-ray spelers, die perfect aansluiten bij hoogwaardige beeldtechnologie als OLED. De UDP-203 speelt het beeldmateriaal af volgens de standaard van HDR en Dolby Vision in 4K kwaliteit en, uniek voor Oppo, combineert het hoogwaardige beeld met hoog resolutie audio. De spelers spelen daarom de volgende formaten af: UHD, Blu-ray, 3D, DVD, DVD-Audio, SACD en CD, waarmee het de meest universele spelers op de markt zijn. Voor het weergeven van geluid maakt de Oppo 203 gebruik van 192Khz/32-bit DAC’s van AKM, die zowel PCM als DSD decoderen. De Oppo 203 kan het beeldmateriaal opschalen tot een resolutie van 4K x 2K dat vier maal hoger is dan het 1080p formaat van Blu-ray.

Wie de Oppo ook wil gebruiken als zeer hoogwaardige muziekspeler is nog beter uit met de Oppo 205 waarin de AKM DAC is vervangen door een Dual ESS ES9038PRO Sabre converter. Naast de betere DAC heeft de 205 een jitter reductie op de HDMi uitgang voor een nauwkeuriger geluidweergave. De Oppo 205 is tevens als losse D/A converter te gebruiken, bijvoorbeeld via de asynchrone USB ingang of via de coaxiale en optische ingangen. De uitgang voor hoogwaardige audio is ongebalanceerd uitgevoerd met RCA en gebalanceerd via XLR voor stereo.

Met de beide Oppo spelers heeft Lexicom Multimedia de op dit moment beste producten in huis voor 4K beeldweergave gecombineerd met high end stereo muziekweergave.

Meer informatie en/of bestellen? Klik hier

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.