Lexicom MultiMedia is nu ook uw DEVIALET-audiocenter!

Het unieke Franse merk DEVIALET heeft nu ook een Devialet store in Leidschendam!

Devialet is een uniek merk, dat technologische hoogstandjes koppelt aan een oogverblindend fraai uiterlijk. Eigenlijk is Devialet een jonkie in audioland, want het bestaat pas sinds 2007. En toch heeft Devialet in die korte tijd ruim 88 patenten op zijn naam gezet en 50 awards in ontvangst mogen nemen. En de tellers lopen vrolijk door! Dat zegt wel iets over de knappe koppen die bij Devialet werken en de vernieuwende producten die Devialet bouwt.

Heel veel mensen hebben ongetwijfeld ooit een Devialet versterker gezien. In een advertentie, op een audioshow, in een winkel, of bij vrienden. De prachtige, platte vormgeving en de afwerking in glanzend metaal spreekt tot de verbeelding. Een versterker met een strak en modern design! En ook de ongebruikelijk mooie metalen afstandsbediening mag er zijn. De producten van Devialet zijn een sieraad in elk interieur!

Devialet-200-lexicom-8x6Maar Devialet biedt meer dan alleen een mooi uiterlijk. Dankzij de unieke versterkertechnologie is de muziekweergave van een ongekend hoog niveau. De verfijnde klank-eigenschappen van Klasse A en de energiezuinigheid van Klasse D zijn op een uitermate innovatieve manier samengebracht in één versterker. Devialet heeft met deze opzienbarende schakeling een uitermate stabiele versterker gebouwd, die elke luidspreker kan aansturen. Zonder ruisen, brommen of andere narigheden. Dat mag rustig revolutionair worden genoemd!

En er is meer: een Devialet is niet alleen een sublieme voor- en eindversterker, maar tevens een weergaloze DAC, netwerkspeler/streamer en phonovoorversterker in één behuizing! Ja, u leest het goed: zelfs een programmeerbare phonotrap is aanwezig. En dat scheelt ruimte, het scheelt een heleboel bekabeling en afstandsbedieningen. U kunt alle gewenste bronnen aansluiten. Bovendien hebt u de garantie dat Devialet met de gepatenteerde SAM-technologie (Speaker Active Matching) het allerbeste uit uw luidsprekers haalt.

Naast de uitstekende versterkers is Devialet de laatste tijd ook bekend van de “bollen”: de Phantom modellen die een ingenieuze alles-in-één-oplossing bieden. Versterkers, luidsprekers, netwerkspeler/streamer in één modern vormgegeven behuizing. En dat alles draadloos (op het netsnoer na). Dankzij een extreme miniaturisering zijn de technologische lekkernijen van de versterkerlijn ook hier aanwezig.

Er is ongelooflijk veel te vertellen over Devialet. En uiteraard is er ook veel te beluisteren. Daarom bent u van harte welkom in de winkel van Lexicom MultiMedia, uw Devialet audiocenter in Leidschendam.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.