Lexicom Multimedia eerste Chord Sarum dealer van Nederland.

Brons, Zilver, Sarum! Lexicom Multimedia eerste Chord Sarum dealer van Nederland.

(persbericht)
Lexicom Multimedia in Leidschendam, de grootste Chord-dealer van Nederland, mag zich als eerste dealer buiten Groot-Brittannië exclusief dealer noemen van de Sarum kabellijn van The Chord Company. Lexicom gaat daarmee voor goud!

Bijzondere wensen, zoals een afwijkende lengte of een bijzondere afmontage in BNC, DIN of RCA , kunnen worden gerealiseerd. De Sarum-lijn wordt volledig met de hand afgemonteerd in Groot-Brittannië. Op deze manier kan The Chord Company het kwaliteitsniveau volledig zelf in de hand houden. Alle technische informatie over deze kabel laten we hier liever achterwege omdat de bijzondere prestaties van deze kabel voor zichzelf spreken. Dit heeft Lexicom dan ook doen besluiten om de Sarum-lijn te gebruiken als topkabel in hun winkel. De kabels zijn demo-klaar te beluisteren in de luisterruimte van Lexicom.

De Sarum productlijn staat op de hoogste trede als het gaat om kabels die uw systeem werkelijk een bijzondere opwaardering geven in geluidskwaliteit. Sarum is ontworpen door technisch directeur Nigel Finn, die al zijn kennis en kunde heeft samengebracht in deze top-of-the-line kabellijn.

Lexicom Multimedia heeft vrijwel het gehele programma van The Chord Company demonstratie-klaar in voorraad en kan de kabels op iedere gewenste lengte leveren.
De prijzen van Chord Sarum beginnen bij 1260 euro voor de Sarum stroomkabel. Meer informatie, zoals interessante vergelijkingstesten, kunt u terugvinden op de website van Lexicom Multimedia.

Het persbericht over ons Chord Sarum dealerschap is inmiddels door diverse media overgenomen:

HiFi.nl
http://www.hifi.nl/artikel/19107/Lexicom-eerste-Nederlandse-Chord-Sarum-dealer.html

Audiovideo2day.eu
http://www.audiovideo2day.eu/nl/article/10332/lexicom-gaat-voor-goud

alpha-audio.nl
http://www.alpha-audio.nl/2012/08/lexicom-multimedia-is-chord-sarum-dealer/

Reviews op onze website over Chord en de Sarum serie.

Regelmatig zullen wij eigen reviews en vergelijkingstesten plaatsen op onze website. Ook vertalen we soms testen uit buitenlandse vakbladen zoals Hifi +.

http://lexicommultimedia.nl/nieuws/chord-sarum-digital-review-uit-hifi/

http://lexicommultimedia.nl/nieuws/alle-hdmi-kabels-zijn-gelijk-of-toch-niet/

http://lexicommultimedia.nl/nieuws/chord-sarum-netsnoer-en-chord-power-chord-beluisterd/

http://lexicommultimedia.nl/nieuws/upgrade-voor-de-naim-superuniti-het-chord-sarum-netsnoer/

http://lexicommultimedia.nl/nieuws/chord-kabel-demonstraties-bij-lexicom-multimedia/

 

Een overzicht van onze Chord kabels vindt u hier