Nieuwe KEF LSX II nu verkrijgbaar

De KEF LSX II is volledig draadloos, zowel vanaf de bron als tussen de luidsprekers.

LSX II is een compact draadloos muzieksysteem met twee luidsprekers en met alle gemak en connectiviteit van de draadloze wereld, met de emotie en details van echte hoge resolutie stereo. LSX II is volledig draadloos, zowel vanaf de bron als tussen de luidsprekers, met AirPlay 2 voor Apple multi-room.

LSX II volgt de bekroonde LS50 Wireless II en deelt een groot deel van de allernieuwste akoestische engineering die dat product zo beroemd heeft gemaakt. Het bevat vanzelfsprekend de 11e versie van KEF’s Uni-Q driver, een innovatie die het stereobeeld radicaal verbetert en dit in een veel breder luistergebied doet.

Dit hifisysteem richt zich ook op het inrichten van de thuiswerkplek, door de mogelijkheid te bieden om het op de computer aan te sluiten.

Uni-Q driver
De LSX II bestaat uit twee speakerboxen. KEF rust de luidsprekers uit met zijn 11e generatie Uni-Q driver array, die ontworpen is voor de luidspreker. De technologie werkt als een puntbron, waarbij de tweeter in het akoestische centrum van de woofer is geplaatst. Het moet het geluid op natuurlijke wijze produceren. Het ontwerp belooft de traditionele kleine ‘sweet spot’ te elimineren, om een nauwkeurig en zuiver geluid te leveren.

De KEF LSX II is bij ons verkrijgbaar vanaf de laatste week juni 2022 in de volgende 5 kleuren:
Carbon zwart, Mineraal wit, Cobalt blauw, Lava rood en Soundwave:


Het hifi-systeem heeft een vermogen van 200 watt. De tweeter en woofer worden gevoerd door hun eigen versterker om kamervullend geluid te leveren. Ook is de Music Integrity Engine geoptimaliseerd voor de Uni-Q driver. KEF stelt zo een perfect getimede prestatie te leveren voor een betere helderheid en strakker geluid.

Plug & Play en aansluitingen

De LSX II werkt met de KEF Connect-app, om bijvoorbeeld muziek of podcasts te streamen. Apple AirPlay 2 en Google Chromecast streamen audio van compatibele apparaten. Ook zijn er bluetooth-opties. De apps Spotify Connect, Tidal en QPlay zijn te gebruiken om rechtstreeks te streamen. Met Airplay 2, Chromecast of Roon is het mogelijk om naar meerdere draadloze speakers te streamen en muziek te synchroniseren.

Naast wifi en bluetooth beschikt de LSX II over HDMI Arc voor bediening met een tv-afstandsbediening en een USB-C-ingang. Dit laatste maakt de LSX II geschikt als desktopaudiosysteem voor de pc. Het hifisysteem past dan ook in de thuiswerkplek. Wij verwachten de KEF LSX II in diverse kleuren binnen te krijgen in de laatste week van juni 2022. Het systeem kost 1.499 euro.

Meer info of bestellen? Klik hier

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.