KEF LSX actieve luidsprekers. Speel alles! Hoor alles!

Van het streamen van muziek tot het spelen van games, van TV geluid tot multi-room muziek weergeven, de KEF LSX is ontworpen voor elk doel. Ervaar en onderga de ervaring met dit glorieuze high resolution systeem.

Vanaf begin 2019 krijgt de LSX de beschikking over AirPlay2 zodat met een enkele toets indruk of via Siri muziek draadloos gestreamed kan worden vanaf elke iPhone, iPad of Mac. Spotify Connect en TIDAL geven toegang tot een oneindige hoeveelheid muziek, via DNLA haalt u muziek van uw eigen NAS opslag tot 96kHz/24bit. Of gebruik Bluetooth voor dat doel. Vast Ethernet en Wi-Fi Dual-band 2.4GHz/5GHz, IEEE 802.11a/b/g/n zijn standaard.

Niets ligt in de weg tussen u en uw muziek, verbinding maken met Wi-Fi kost nauwelijks insteltijd en de KEF Control App voor iOS en Android houdt in de gaten of er updates beschikbaar komen, daarmee is de firmware altijd in de laatste versie aanwezig. KEF maakt gebruik van KEF’s advanced acoustics design technology, met features normaliter gereserveerd voor grote high end systemen. Kippenvel is gegarandeerd met dit hoogwaardige systeem.

De LSX maakt gebruikt van de KEF Uni-Q divers, waarbij de tweeter in het centrum van de conus van de basluidsprekers is gemonteerd, waardoor een puntbron ontstaat met een realistisch stereobeeld over een grote linie. Muziek is gedetailleerd en levensecht met de LSX. Het afgeronde frontpaneel zorgt dat de afstraling van de weergever geen last heeft van de behuizing, met als gevolg een meer puur geluid en minder kleuring. KEF gebruikt in de LSX de eigen ontworpen Digital Signal Processing voor een groter frequentiebereik en lagere vervorming.

Een kabel tussen de luidsprekers onderling is niet nodig, evenmin als versterkers of andere audio componenten. Je kunt de LSX neerzetten waar je wilt zonder beperkingen met zijn  bepekte afmetingen van 240 x 155 x 180mm (HxBxD). Het ontwerp van Michael Young met daarin de subtiele LED die in kleuren aangeeft welke bron actief is, wordt uitgevoerd in moderne kleuren. Olijfgroen, rood, blauw, grijs, wit en antraciet. Stoffen gebruikt voor de behuizing komen van het Deense bedrijf Kvadrat.

De KEF LSX luidspreker is leverbaar zolang de voorraad strekt voor een prijs van € 1.199,- per paar.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.