Gratis iPad bij AURALiC Vega G1

Bij aanschaf van een AURALiC Vega G1 Streaming Dac krijgt u bij ons in de periode van 1 september tot en met 31 december 2019 een 9,7″ iPad 2019 in Space Grey HELEMAAL GRATIS!

VEGA G1: moderne versie van een klassieker

De geweldige geluidskwaliteit van AURALiC’s originele VEGA Digitaal-naar-Analoog omzetter zorgde ervoor dat het apparaat al kort na de introductie een groot succes werd. De Vega G1 had dus grote schoenen te vullen. Maar de Vega G1 gaat met zijn van de Vega G2 geleende streaming capaciteiten en zijn veelvoud aan overige verbeteringen zelfs veel verder.

Het begint al bij de mogelijkheid om ook als high-res UPnP streamer of als ROON endpoint te kunnen functioneren. AURALiC heeft namelijk het Tesla platform in de VEGA G1 gebouwd, net zoals ze dat ook bij de VEGA G2 hebben gedaan, waardoor hij met lokale netwerken, streaming diensten als TIDAL, Qobuz, Spotify en Internetradio kan verbinden. Hoge-resolutie bestanden vanuit deze bronnen worden rechtstreeks naar het DAC-circuit van de G1 geleid. Het Tesla platform dat dit mogelijk maakt bestaat uit een Quad-Core Cortex A9 chip met 1GB DDR3 geheugen en 4GB dataopslag – genoeg rekenkracht om de klus te klaren.

Meer informatie of bestellen? Klik hier