Fender Limited Edition bij Lexicom MultiMedia

Mofi Fender Precisiondeck LIMITED EDITION

Als u op zoek bent naar unieke producten met een gelimiteerde oplage dan hebben we nu iets moois voor u!

De Fender x MoFi PrecisionDeck is een unieke high-end draaitafel die het hart van elke rockliefhebber sneller laat kloppen. De diepe en intense Sunburst-finish is namelijk precies dezelfde als op de legendarische Fender Precision Bass, ook wel gewoon de Fender Bass genoemd.

De Fender Bass is al decennialang de trouwe metgezel van eindeloos veel wereldsterren, en de lijst met albums waarop deze basgitaar de basis heeft gelegd gaat maar door en door. Met andere woorden, dit is een echt rockicoon! En de PrecisionDeck is niet zomaar een goedkope imitatie – de specialisten van Fender hebben de behuizing van deze indrukwekkende draaitafel zelf ontworpen, gebouwd en beschilderd!

Limited Edition voor 1.000 gelukkige verzamelaars

De Fender x MoFi PrecisionDeck is een eerbetoon aan Fenders 75e verjaardag. Het is een Limited Edition die beperkt is tot 1.000 exemplaren wereldwijd. Dus als jij wilt laten zien dat jij rock ’n’ roll leeft en ademt, wacht dan niet te lang met bestellen. Elke draaitafel is voorzien van een individueel genummerde, metalen plaquette aan de achterkant, wat een verwijzing is naar de gitaren van Fender.

Geavanceerde en exclusieve oplossingen

Het draaiplateau van de MoFi Fender x MoFi PrecisionDeck is 33 millimeter dik en gemaakt van Delrin – een extra trillingsdempend materiaal dat storingen van buitenaf elimineert. De kabelvoering in de toonarm is afkomstig van de experts van Cardas Audio en de behuizing is gemaakt van precies hetzelfde Amerikaanse essenhout, en gelakt met precies dezelfde lak als de gitaren van Fender. De behuizing is zelfs speciaal afgesteld door HRS, zodat het PrecisionDeck nog beter klinkt dan de EISA-bekroonde UltraDeck, die de technische basis vormt voor dit unieke collector’s item.

De MoFi Fender x MoFi PrecisionDeck is verkrijgbaar met een Sunburst-finish. Inclusief MasterTracker MM-element, stofkap en toonarmkabel.

Nog slechts 1 beschikbaar. Nieuw in doos. OP=OP !
Bestellen: klik hier

 


Ook nog (zeer beperkt) beschikbaar: Naim Solstice Limited Edition

Naast deze Limited Edition kunnen we ook nog leveren de Naim Solstice draaitafel. Naim audio lanceerde haar allereerste draaitafel met Aro toonarm als onderdeel van het Solstice Special Edition pack – gelimiteerd tot 500 stuks, waarvan 20 stuks beschikbaar voor de Benelux. Bij Lexicom wachten we nog op twee exemplaren die nog niet zijn verkocht.  Mocht u interesse hebben reserveer er dan een, want ook hier geldt: OP=OP!
Bestellen: klik hier

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.