Dynaudio Xeo 2 nu uit voorraad leverbaar bij Lexicom

De nieuwste compacte draadloze actieve speaker van Dynaudio, de Xeo 2, is nu al te beluisteren bij Lexicom MultiMedia.

Dynaudio introduceert haar kleinste actieve luidspreker ooit! Zowel de prijs als de afmetingen van deze nieuwe Xeo-variant is bescheiden. Desondanks trakteert de Xeo 2 u op een verrassend weergavebeeld! Mede dankzij Dynaudio’s hoogwaardige luidspreker-technologie en het gebruik van een geavanceerde DSP (Digitale Signaal Processor) zorgt de Xeo 2 voor een onverwacht fraaie muziekweergave, ongeacht de bron. TV, telefoon/tablet, streamer, CD-speler, het maakt de Xeo 2 niets uit.

xeo2_met-standaard_black_grill

Zoals u van Dynaudio gewend bent, heeft ook de Xeo 2 een strak en ingetogen Scandinavisch design, een solide constructie en een fraaie afwerking. Voorlopig is de Xeo 2 alleen leverbaar in matzwart, maar in de loop van december 2015 verwachten wij ook de mat witte uitvoering. Als accessoires zijn een muurbeugel of een tafelstandaard leverbaar. Met deze accessoires biedt Dynaudio u een maximale flexibiliteit.

De compacte en makkelijk handelbare Xeo 2 is veelzijdig inzetbaar: in de woonkamer, de keuken, de slaapkamer, de werkkamer, de hobbykamer, enzovoort. De Xeo 2 is een hoogwaardige, stijlvolle en makkelijke oplossing om overal in huis muziek te beluisteren in een optimale kwaliteit, zonder een complete audioset te moeten opstellen. Geen stapel apparaten, geen kabels, alleen de Xeo 2.

De speaker zelf heeft 2 analoge inputs en een optische aansluiting. Ook is hij geschikt voor Bluetooth, zodat u makkelijk en draadloos de muziek van uw telefoon/tablet naar de Xeo 2 kunt streamen. Voor meer aansluitingen kunt u de Xeo 2 combineren met de Xeo Connect (Hub).

Dynaudio-Xeo-2-2

De combinatie met de Dynaudio Connect zorgt voor een stabiele draadloze verbinding en biedt extra mogelijkheden, zoals de combinatie met een andere Xeo-set, Spotify Connect, etc.
De luidsprekers verzenden het signaal zonder kwaliteitsverlies of vertraging, waardoor ze prima te gebruiken zijn voor zowel TV- als muziekweergave. De Xeo 2 kan ook prima dienst doen als alternatief voor een soundbar. Wedden dat de Xeo 2 beter klinkt?

Dynaudio heeft een naam opgebouwd met de eigen state-of-the-art R&D faciliteiten in Skanderborg (Denemarken). Vanuit deze denktank zijn gedurende het afgelopen decennium vele innovatieve ontwikkelingen gerealiseerd, die de draadloze muziekweergave hebben bevrijd van het “gimmick”-imago. Drie jaar geleden introduceerde Dynaudio met de Xeo 3 en Xeo 5 het eerste volwassen draadloze audiosysteem, dat de concurrentie met de traditionele hifi niet hoefde te schuwen. Deze zeer succesvolle serie kreeg een vervolg in de vorm van de Focus XD-serie, die  de draadloze weergave van High Resolution audio mogelijk maakte. En met de Xeo 2 wordt de Xeo-familie uitgebreid met het kleinste actieve luidsprekersysteem ooit. De Xeo 2 combineert een doordachte constructie, een fraai afgewerkt uiterlijk en een onverwacht grootse weergave met een fabelachtig gebruikscomfort.

De Xeo2 luidsprekers zijn bij Lexicom MultiMedia uit voorraad leverbaar. Een set Xeo2 speakers kost slechts € 1299,-!

Bestellen? Klik hier