Dynaudio Confidence 20 en 30 luidsprekers zijn gearriveerd

Dynaudio Confidence 20 en 30 luidsprekers nu in de winkel!

Bezoekers van Lexicom MultiMedia hebben de Dynaudio Confidence 20 in de uitvoering “Raven” en de Confidence 30 in “Ruby wood” al zien staan en gedurende de inspeelperiode even kunnen beluisteren. De eerste indrukken zijn op zijn minst verrassend goed te noemen voor de mooie monitor luidspreker op zijn bijpassende stand en voor de imposante vloerstaander.

Dynaudio heeft de Confidence serie ontworpen met hetzelfde team als de voorgaande versie en de opgave was een geavanceerde product range af te leveren om daarmee de standaard te zetten voor de komende jaren. Daarin zijn zij geslaagd en al brengt de Confidence 20 en 30 op een aantal punten de oude modellen in herinnering, de performance van de laatste versie is van een ander niveau.

Zoals in alle Confidence modellen wordt de gloednieuwe Esotar-3 tweeter ingezet. Veel daarvan was al ontworpen voor de Esotar Forty tweeter, geoptimaliseerd is voor de Esotar-3 de airflow technologie, het design van de neodymium magneet en de Hexis interne dome voor het tegengaan van resonanties. Daarnaast maakt Dynaudio in de Confidence gebruik van 18cm NeoTec MSP woofers (ook uitgerust met neodymium magneten en een slimme airflow techniek), toegepast in het ultra stijve Compex composiet front. In de Confidence 30 vinden we ook een 15cm middentoon luidspreker unit met Airflow surround.

De baffle kent DCC (Dynaudio Directivity Control) en heeft rond de tweeter een DCC lens voor het beste afstraalgedrag. Een basreflex poort in de onderkant van de Confidence ondersteunt de laagweergave. De laatste generatie DCC sound-beaming technologie van Dynaudio is leidend in de nieuwste Dynaudio Confidence luidsprekers. Alle Confidence onderdelen (zelfs de schroeven en moeren om de baffle op zijn plaats te houden) werken volmaakt samen als onderdeel van het DCC platform. Daarmee worden reflecties van vloeren en plafonds gereduceerd voor een optimale horizontale afstraling. Zo kunnen de luidsprekers in een ruimtes worden toegepast zonder dat er special kleden of akoestische plafondplaten nodig zijn.

De Confidence is ontwikkeld en uitvoerig getest in de Jupiter meetruimte van het Dynaudio laboratorium. Honderden uren zijn besteed aan het maken van analyses en luisteren naar de prototypes, om zo te komen tot de beste Dynaudio luidspreker ooit. Het resultaat is dat u kunt beluisteren wat de artiest heeft bedoeld.

De Dynaudio Confidence 20 is leverbaar voor een prijs van € 4999,- per stuk inclusief de bijbehorende stand. Vijf verschillende afwerkingen zijn beschikbaar die wij u graag in de winkel laten zien. Ons winkelmodel is in de kleur “Raven” . De Dynaudio Confidence 30 is leverbaar voor een prijs van € 9500,- per stuk. Ons winkelmodel is in de kleur “Ruby” .

De Dynaudio Confidence serie is leverbaar in Midnight High Gloss, Raven wood High Gloss, Ruby Wood High Gloss, Smoke High Gloss en tenslotte in Blonde wood

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.