Draagbaar, mooi en hoogwaardig: de nieuwe Speaker 2go van Loewe

Overal muziek, overal goed geluid, overal uw favoriete muziek dankzij de Loewe Speaker 2go

Loewe maakt niet alleen bijzonder mooie televisies, maar ook slimme audioproducten. De Speaker 2go is daar een prachtig voorbeeld van. Deze nieuwe, compacte en makkelijk te dragen muziekmaker onderscheidt zich van de concurrentie door de solide bouwwijze en het prima geluid. De stevige behuizing is van aluminium (dus geen aluminiumkleurig plastic!) en bevat twee breedbandluidsprekers, een basluidspreker en een speciaal geconstrueerde basreflexbuis. Deze laatste is gevouwen en heeft door die extra lengte meer effect. Een volwaardige 2.1 stereo-geluidsweergave. De drie ingebouwde klasse D versterkers zorgen voor 40 Watt muziekvermogen en de twee lithium-polymeer accu’s laten hem ongeveer acht uur spelen. Dat is een hele dag muziek! Daarna laadt u de Speaker 2go gewoon aan het lichtnet op.

De Loewe Speaker 2go biedt ontelbare mogelijkheden. Wanneer hij op een bureau of werktafel staat, kunt u middels de geïntegreerde Table Stand Flex de Speaker 2go licht kantelen tot een hoek van 7,5 graden. Hierdoor is de muziek ook echt op u gericht, waardoor u niets hoeft te missen.
Via apt-X Bluetooth kunt u een MP3-speler, smartphone of tablet met de Speaker 2go verbinden, waarbij de afstand maximaal 10 meter mag bedragen. Meer dan genoeg voor de meeste situaties. Een bijzonderheid is NFC (Near Field Communication): wanneer uw smartphone of tablet hiermee is uitgerust, kunt u een verbinding maken door dit apparaat even tegen het contactpunt van de Speaker 2go aan te houden. Simpeler kan het niet, toch? Bovendien onthoudt de Speaker 2go vijf verschillende verbindingen.
Maar ook een bekabelde verbinding is mogelijk via de 3,5mm-aansluiting, dus apparaten zonder Bluetooth hoeven zich niet buitengesloten te voelen. Sterker nog: een kabeltje wordt meegeleverd.
Absoluut uniek: een ingebouwde microfoon met echo-onderdrukking maakt de Speaker 2go geschikt voor handsfree conference calls.
Via de USB-aansluiting kunnen mobiele apparaten als smartphone of tablet worden opgeladen, maar daardoor wordt dan wel de maximale speelduur ingekort.

De vormgeving is geheel in lijn met het design van alle Loewe-producten: elegant, strak en modern. De bedieningselementen liggen vlak en gelijk met de behuizing, dus er zijn geen knoppen die uitsteken. Ook de witte LEDjes zijn minder opdringerig dan de hardblauwe LEDs die tegenwoordig zo “hip” zijn. Een aparte hoofdschakelaar voorkomt lege accu’s door ongewenst inschakelen. Tenslotte krijgt u er een fraaie tas bij om schade te voorkomen. Zelfs die tas is bijzonder, want hij is aan twee zijden te gebruiken. Alles bij elkaar: een echt Loewe-product.

De Loewe Speaker 2go is leverbaar in zwart en naturel aluminium en is uiteraard bij Lexicom MultiMedia te beluisteren. De prijs is € 299,–. (Tijdelijke aanbieding: € 219,-)

Bestellen of meer info: klik hier

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.