Deense Clic meubels bij Lexicom MultiMedia

Lexicom MultiMedia breidt haar collectie AV-meubels uit met Clic meubels

Naast de brede collectie Spectral meubels is Lexicom ook dealer geworden van het elegante Deense meubelmerk Clic. U kunt de meubels naar eigen wens samenstellen, met open vakken, houten deuren of deuren met speakerdoek.

Het voordeel van speakerdoek is, dat infrarood stralen er makkelijk doorheen gaan. In plaats van een deur kunt u ook kiezen voor 2 laden voor het opbergen van CD’s en DVD’s.

Er zijn diverse opstellingsmogelijkheden.  Zo kunt u het Clic meubel ophangen aan de wand, maar ook plaatsen op 3 verschillende aluminium voeten/stands van  3 cm of 19 cm hoog. De standaard kleuren zijn mat zwart of wit. Daarnaast zijn tegen meerprijs ook houtkleuren als zebrano of oak leverbaar.

Clic meubels: Modulair en veelzijdig

Meubels van Clic zijn luxueus en van hoge kwaliteit. De productie vindt plaats in dezelfde fabriek waar ook de kasten van B&W luidsprekers worden vervaardigd.

Door de zeer grote verscheidenheid aan losse modules is het altijd eenvoudig om een meubel naar wens samen te stellen. Als u op een later tijdstip wilt uitbreiden is dat, vanwege de vaste maatvoering voor alle modules, geen probleem. Zo ziet een samengesteld Clic meubel er altijd strak en tijdloos uit. Nu en in de toekomst.

Om het strakke ontwerp niet te doorbreken is een speciaal, verborgen sluitsysteem toegepast. De deur opent en sluit zich door er zacht tegen te drukken. Simpel en doeltreffend.

Klik hier voor meer informatie over de CLIC meubelen.