De weergaloze OLED flatscreen-TV’s van LG nu ook bij Lexicom MultiMedia

Kom nu bij Lexicom MultiMedia de mooiste TV’s met het scherpste beeld bekijken: de LG OLED

Vanaf heden kunt u bij Lexicom MultiMedia de beste TV’s van dit moment bewonderen: de onnavolgbaar goede OLED-TV’s van LG. Dankzij de ongelooflijke beeldkwaliteit zijn de LG OLED-TV’s de wereldstandaard, waaraan andere TV’s zich moeten meten.

LG_Oled

In tegenstelling tot de “gewone” flatscreen-TV’s zijn de pixels van OLED-schermen zelfoplichtend (ze hebben geen extra lichtbron nodig). Dat betekent, dat deze bijzonder kleine pixels onafhankelijk van elkaar aan en uit gaan. Hierdoor is het contrast veel beter en natuurlijker. OLED-TV’s bieden het zwartste zwart en het witste wit, waardoor de beeldkwaliteit met sprongen vooruit gaat.

De LG OLED-TV’s bieden een beeld met een onvoorstelbare diepte-ervaring en een bijzonder rijke nuancering in de kleurschakeringen. Zelfs in het zwart zijn vele verschillende tinten te zien. Geen enkele andere TV doet dat zó goed! Door deze optimale kleurweergave ontstaat een natuurlijk beeld, dat realistischer is dan ooit en dat ook bij langdurig kijken niet vermoeit.

Een ander belangrijk voordeel is de grote kijkhoek. Bij de meeste flatscreens wordt het beeld al snel flets en mat, wanneer u er niet recht voor zit. Een LG OLED-TV heeft daar geen last van. De kijkhoek is zó groot, dat iedereen een optimale beeldkwaliteit te zien krijgt, ook als u met meerdere mensen naast elkaar zit. Dat kan alleen met OLED.

Wij kunnen hier nog veel meer schrijven over de unieke eigenschappen van deze uiterst fraaie TV’s, maar u moet het beeld zien om te ervaren, hoe verrassend goed deze LG OLED-serie presteert. Kom daarom naar Lexicom MultiMedia en oordeel zelf.

LG-Oled2

In onze showroom zijn momenteel twee modellen aanwezig: de 65 inch flatscreen EF950V en de 55 inch curved EG920V. Het is absoluut de moeite waard om deze TV’s te komen bekijken, zodat u met eigen ogen kunt zien waarom LG OLED de wereldstandaard is.

De adviseurs van Lexicom MultiMedia vertellen u graag meer over deze bijzondere super-TV’s. U bent van harte welkom!