De Panorama 2 soundbar van B&W is op veel punten vernieuwd

Na de succesvolle Panorama soundbar is er nu de nieuwe Panorama 2 van B&W!

De Panorama soundbar van Bowers & Wilkins is vernieuwd. De Panorama 2 biedt, dankzij een stevige opfrisbeurt en veel nieuwe technologie, een duidelijk betere weergavekwaliteit dan de “oude” Panorama (en die was al erg goed!). Ook zijn de aansluitmogelijkheden en het bedieningsgemak verbeterd. De stijlvolle vormgeving, benadrukt door de hoogglans zwarte RVS behuizing met het zwarte metalen gaas aan de voorzijde, is gebleven.

Platte televisies hebben helaas meestal ook een bijzonder plat geluid. Met een B&W Panorama 2 soundbar wordt de akoestische weergave sterk verbeterd en kunt u genieten van televisie, games en een volwaardige filmbelevenis, zonder losse luidsprekers te moeten plaatsen. De verstaanbaarheid van stemmen wordt duidelijk beter en het gedetailleerde, heldere geluid vormt een sterk contrast met dat van de standaard luidsprekertjes in uw televisie. Door de unieke opstelling van de luidspreker-units in de Panorama 2 soundbar wordt u getrakteerd op een levensechte surround-ervaring. B&W noemt het “breedbeeld voor uw oren”.

BW-Panorama2-Eisa-award-lexicom-6x8De nieuwe Panorama 2 is niet zomaar een opgepoetste versie van het oude model, want B&W heeft veel nieuwe technieken in de Panorama 2 verwerkt, die onder meer zijn afgeleid van de 800-serie, de toplijn van B&W. Zo zijn bijvoorbeeld de aansluitmogelijkheden flink gemoderniseerd. De nieuweling heeft drie HDMI-ingangen en een HDMI-uitgang. De HDMI-uitgang ondersteunt ARC (Audio Return Channel) om het geluid te kunnen doorsturen naar (bijvoorbeeld) een homecinema-installatie of stereoset. Voor verdere systeemintegratie is een bidirectionele RS232-aansluiting aanwezig. Een adapter wordt (indien nodig) gratis geleverd.

Het bedieningsgemak wordt verhoogd door onder meer een display met “proximity sensing”, wat in gewoon Nederlands betekent dat de display nabijheidsgevoelig is. Wanneer de display niet wordt bediend, gaat deze op standby. Zodra u met uw hand in de buurt van de display komt, wordt hij wakker en kunt u de menu’s van de Panorama 2 bedienen. Maar u krijgt er uiteraard ook een afstandsbediening bij.

Het aantal en de afmetingen van de luidsprekers zijn gelijk gebleven, maar de Panorama 2 heeft nieuwe luidspreker-units: 1 metalen dometweeter van 25 mm met Nautilus buistechnologie, 2 midrange-luidsprekers van 75 mm voor het stereobeeld, 4 van dezelfde 75 mm midrange-luidsprekers voor het surroundgeluid en twee woofers van 90 mm voor een krachtig laag. De woofers worden ondersteund door twee Flowport reflexpoorten. Deze nieuwe luidsprekers worden aangestuurd door zes “klasse D”-versterkers: 5x25W en 1x50W (voor de woofers). Voor wie het geluid in de onderste regionen nog verder wil perfectioneren, is er ook een aansluiting voor een subwoofer.

B&W Panorama 2  bij Lexicom MultiMedia

Wij hebben de Panorama2 met wandbevestiging in onze showroom.  Kom naar onze winkel voor een demonstratie.

Meer informatie en/of bestellen: klik hier