De nieuwe NAIM muziekstreamer: ND5 XS

De nieuwe NAIM muziekstreamer voor de XS serie: de ND5 XS

Naim’s allereerste netwerkspeler die ondersteuning biedt aan 24bit/192kHz muziekbestanden kunt u beluisteren bij Lexicom MultiMedia. De ND5 XS  is een prachtige aanvulling bij de Nait XS versterker en Naim 5XS cd speler en heeft hetzelfde kwaliteitsniveau. Maar het is sowieso een streamer op topniveau die perfect te combineren is met heel veel topversterkers.

De perfecte streamer voor de Nait XS is de ND5 XS muziekstreamer

De ND5 XS is optioneel te voorzien van een XPS of XP5XS. De ND5 XS richt zich op gebruikers die al een grote digitale muziekcollectie bezitten via (hires) downloads of door zelf geripte cd’s. Hij is daarom een prima opvolger voor mensen die al hun eerste stappen op streaming gebied hebben gezet en verder door willen groeien naar een kwalitatief beter klinkende oplossing. Verder is hij ideaal voor gebruikers die al in het bezit zijn van een UnitiServe en hun muziek af willen spelen op een andere locatie in huis.

Op technisch vlak deelt de ND5 XS veel met andere Naim producten zoals de Naim DAC en NDX. De drie digitale ingangen zorgen ervoor dat andere bronnen zoals digitale tv of spelcomputer kunnen meeprofiteren van de kennis die Naim heeft opgedaan op het gebied van digitaal naar analoog omzetting.

iRadio
De ND5 XS maakt tevens gebruik van de eenvoudige manier van luisteren naar internet radio. Naim zorgt ervoor dat alle stations op een handige manier zijn terug te vinden en uiteraard kun je deze bewaren onder je eigen voorkeuzeknop. Een ontbrekende zender is gemakkelijk toe te voegen zodat je jouw favoriete station nooit hoeft te missen. Verder heeft Naim een lijst samengesteld met hun eigen favoriete zenders met exclusieve hogere resolutie streams. Optioneel is het mogelijk om een losse FM/DAB module mee te bestellen.

iPod
Met de ingebouwde Apple authentificatie zijn iPhone, iPad of iPod gemakkelijk digitaal aansluiten om Podcasts of opgeslagen muziek af te kunnen spelen met de beste geluidskwaliteit. De bediening gaat simpel met de toetsen aan de voorzijde, de bijgeleverde afstandsbediening of met de gratis n-Stream app voor iPhone of iPad uit de App store. Het is zelfs mogelijk om op deze wijze de ingangen en volumebediening van de Naim voorversterkers of geïntegreerde versterkers te regelen. Hierdoor kan de apparatuur ook bediend worden in een dichte kast.

Bestellen? Klik hier