De Naim NDX 2 netwerk muziekspeler is er!!

Het team van Lexicom MultiMedia is verheugd om te kunnen melden dat na de ND 555 streamer nu ook de NDX 2 speelklaar in de winkel staat aangesloten. De Naim NDX 2 streamer biedt een performance van wereldklasse, is universeel en te upgraden. Features zoals UPnP streaming, AirPlay, Chromecast, Bluetooth aptX, Spotify Connect, TIDAL, Roon, vTuner internetradio en multi-room streaming zijn allen beschikbaar, daarnaast zijn er USB en andere digitale ingangen. De focus bij de ontwikkeling van de NDX 2 bleef gericht op de weergavekwaliteit, daarvoor is naast het Naim streaming platform een betere DAC ingebouwd en zijn er discrete uitgangscircuits. Deze en andere verbeteringen maken van de NDX 2 een waardige opvolger van de Naim NDX.

Intern werkt de digitaal naar analoog omzetting op basis van een Burr-Brown PCM1792A converter samen met het geavanceerde streaming board. Weergave is nog verder verbeterd met de door Naim ontworpen filters en de discrete stroom-spanningsconverter direct achter de DAC. De streamerkaart kan alle HD audioformaten aan tot een snelheid van 32bits/384kHz en DSD128.

Niet de bron maar de klok in de NDX 2 is leidend en controleert de DAC. Alle data wordt oversampled tot een resolutie van 40bits in een SHARC DSP voordat de data de DAC bereikt. Bij de ontwikkeling is door Naim aan elk aspect van de speler gedacht, van de mechanische constructie tot aan de componentkeuze en de lay-out van de printplaten.

De NDX 2 maakt gebruik van een ingebouwde low-noise voeding met een custom transformator, voorzien van gescheiden wikkelingen voor de digitale en analoge secties in de NDX 5. Toch kan de speler nog verder worden uitgebreid met een externe XPS DR of een 555 DR voeding voor extreme autoriteit en emotie.

De Naim NDX 2 wordt geleverd voor een prijs van € 6.100,-

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak voor een luistersessie kunt u terecht bij Lexicom MultiMedia.
Bestellen? Klik hier

Lees hier de review van HIFICRITIC  SEPT 2018