Chord kabel demonstraties woensdagavond 23 november 2016

Demonstraties met de nieuwe series bekabeling van The Chord Company op woensdagavond 23 november 2016.

Lexicom MultiMedia nodigt u uit om op woensdagavond 23 november 2016 van 19.00 tot ± 21.00 uur kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen van The Chord Company. Deze Britse kabelspecialist zit bepaald niet stil en heeft zijn assortiment vernieuwd, verbeterd en gestroomlijnd. De opvallendste vernieuwing is, dat de door The Chord Company ontwikkelde Tuned ARAY technologie niet alleen meer te vinden is in de topseries, maar ook in de meer betaalbare kabels. In totaal zijn acht nieuwe series bekabeling ontstaan, die bij elkaar passen (C-serie, Clearway, Shawline, Epic, Signature, Indigo, Sarum, ChordMusic). Dit maakt het voor u als muziekliefhebber makkelijker om alle bekabeling van uw audioset op één niveau te krijgen.

chord-3-lexicom-multimedia

De nieuwe High End kabellijn van The Chord Company heet ChordMusic. Deze nieuwe lijn gaat nog een stap verder dan de weergaloze Sarum. Dit is onder andere te danken aan een nieuw isolatiemateriaal, genaamd Taylon. Waar PTFE al uitstekende eigenschappen bezit, vooral in geschuimde vorm, is Taylon nòg beter, waardoor het audiosignaal nòg beter kan worden getransporteerd en de verliezen verwaarloosbaar zijn. De ChordMusic is een compromisloos ontwerp, dat het uiterste uit elke High End audioset haalt.

Op de luister-avond zullen de nieuwe kabels aan u worden voorgesteld en zal worden gedemonstreerd, wat het voordeel van “systeem-synergie” is. De nadruk zal liggen op analoge interlinks en luidsprekerkabels, maar ook netsnoeren, digitale interlinks en Ethernetkabels (streaming)  zullen aan bod komen. Tenslotte zult u ook kunnen kennismaken met de nieuwe ShawCan, een hoofdtelefoonkabel die een waardevolle upgrade vormt voor elke goede hoofdtelefoon.

De avond zal worden gepresenteerd door Doug Trybulec van The Chord Company en Rowan Dernee van Latham Audio, de importeur van The Chord Company. De kabels zullen worden gedemonstreerd met een fraai audiosysteem van Naim Audio.

Aanmelden hoeft niet maar wordt wel op prijs gesteld. U kunt een mailtje sturen of maak gebruik van ons contactformulier. We horen dan graag met hoeveel personen u komt of dat u alleen komt. We zien u graag op woensdagavond 23 november.