Cambridge Audio Edge Roadshow, 1 juni 2019

In samenwerking met importeur Dimex laat Lexicom MultiMedia u op zaterdag 1 juni aanstaande genieten van de Edge producten en vertelt u in een drietal sessies alles over de werking, de techniek en de mogelijkheden. Welk model u ook kiest, met Edge bent u er zeker van dat de apparatuur gebruik maakt van de modernste technologie en de best mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding biedt.

Cambridge Audio zorgt sinds 1968 voor nieuwe standaards in de ontwikkeling en productie van hifi producten, recent resulterend in de toplijn van Cambridge Audio onder de noemer Edge. De Edge lijn bestaat uit een NQ streamer-voorversterker, een Edge W eindversterker, een Edge A geïntegreerde versterker en sinds heel kort de Alva TT platenspeler.

De Alva TT is een primeur en onvoorziene omstandigheden voorbehouden zal Steven Bowers van Cambridge Audio de specialiteiten nader toelichten. De Alva TT is een direct drive draaitafel waarop gemonteerd een gemodificeerde Rega arm. Het gebruikte element is een high output moving coil zodat Cambridge Audio de Duo phono versterker kan gebruiken en inbouwen. Omdat Cambridge Audio de Alva TT positioneert bij de andere Edge producten zijn zij zelfs zover gegaan dat het element de afrondingen heeft van de Edge serie en in kleur overeenkomt. Speciaal aan de draaitafel is verder de Bluetooth aptX HD implementatie, die het mogelijk maakt de Alva TT overal neer te zetten als er maar een Bluetooth ontvanger in de buurt is. Geen bedrading is nodig, al is die optie wel aanwezig. Een snelle installatie van de Alva TT is gegarandeerd, zodat u bijna direct kunt genieten van uw kostbare verzameling vinyl.

De verwachting is dat de Cambridge Audio Edge NQ en W met de Alva TT zullen spelen in de winkelruimte op Audiovector luidsprekers. De Edge A geïntegreerde versterker speelt in de demoruimte op een andere primeur: de Focal Spectral 40th luidspreker. Laat de kans niet voorbij gaan ook daar uw oor even te luister te leggen.

Cambridge Audio uit England vierde in 2018 het 50-jarig bestaan van het bedrijf. Een Hoe!!

Om het jubileum te vieren heeft Cambridge Audio Edge ontwikkeld. Prachtige verschijningen die een streep halen door alle saaie behuizingen, naast het uiterlijk ook van binnen het beste bieden waartoe Cambridge Audio engineers in staat zijn en klaar is voor de toekomst. Het resultaat van “50 Years of British Sound”.

In de aanloop naar het 50-jarig bestaan heeft het ontwerpteam de vraag gekregen: “Als wij jullie de tijd geven en de vrije hand, want kun je dan bereiken? Wat kun je maken met 50 jaar ervaring als je begint met een leeg blad?”. Het resultaat is Edge. Verankert in de audio historie van Cambridge, met de beroemde Engelse klank en vanaf de grond opnieuw ontworpen. Het ontwerpteam kreeg de vrije hand in componentkeuzes, gebruik van materialen en technologie, om hun visie op natuurlijk en ongekleurd geluid te verwezenlijken in Edge.

De Cambridge Audio Edge roadshow mag u eigenlijk niet missen als uw hart bij de muziek ligt en u weergave op hoog niveau wilt beleven. De sessies beginnen om 11 uur, 13 uur en 15 uur en duren steeds circa 60 minuten, waarna er voldoende tijd blijft om na te praten en vragen te stellen.

 

Sessies:

sessie 1: 11.00 uur

sessie 2: 13.00 uur

sessie 3: 15.00 uur

U kunt nog steeds deze sessies bijwonen. Ook als u zich nog niet heeft aangemeld.

Aanmelden (gratis):

U kunt zich aanmelden via ons contactformulier. We horen dan graag met hoeveel personen u komt of dat u alleen komt.

U bent (samen met uw partner) van harte uitgenodigd om de presentaties bij te wonen op een voor u geschikte tijd. Het team van Lexicom MultiMedia verwelkomt u graag en zorgt voor een vers gezette kop koffie of thee op zaterdag 1 juni.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.