B&W Signature 705 en 702 nu in Midnight Blue Metallic lak

Bowers & Wilkins introduceert twee nieuwe versies van zijn 705 Signature staande luidsprekers en 702 Signature vloerstaande luidsprekers.

De 705 Signature en 702 Signature, die verkrijgbaar zijn in een prachtige Midnight Blue Metallic lak, beschikken over dezelfde toonaangevende combinatie van een uitzonderlijk ontwerp van de drive-unit en zorgvuldig opgewaardeerde crossover-componenten als de bestaande, nog steeds verkrijgbare, 700 Serie Signature-modellen in Datuk Gloss-afwerking.

Zowel de 702 als 705 Signature zijn voorzien van de nieuwste Bowers & Wilkins technologieën. Hieronder mogen we rekenen op een ontkoppelde Continuum conus midrange driver unit in de 702 Signature, aangevuld met Aerofoil-profiel woofers. Beide hoogwaardige modellen zijn voorzien van de gekende Carbon Dome tweeter. Deze is telkens ondergebracht in de iconische Solid Body Tweeter-on-Top assemblage van B&W.

Daarnaast zijn ze voorzien van speciaal behandelde en verbeterde bypass-condensatoren van Mundorf die een grotere warmteafvoer realiseren. In het geval van de 702 vinden we ook een verbeterde LF-condensator terug in het basgedeelte van de wisselfilter. In combinatie met de enorme voordelen die de Tweeter-on-Top configuratie verbeteren deze upgrades de reeds opmerkelijke resolutie, openheid en ruimtelijke weergave. Hierdoor hebben de speakers een nog meer gepolijst, verfijnd en betrokken geluid. Aldus Bowers & Wilkins.

“De nieuwe 702 en 705 Signature zijn geïnspireerd door de Midnight Metallic Blue-lak van de iconische Bowers & Wilkins Nautilus. De luidsprekers zijn afgewerkt met zeven lagen metallic-lak voor een rijke, glanzende afwerking.”

Geïnspireerd door de Nautilus

 

Net zoals de Datuk Gloss Signature modellen, zijn de nieuwe Midnight Metallic Blue 702 en 705 Signature afgewerkt volgens de hoogste norm. Geïnspireerd door de Midnight Metallic Blue lak van de iconische Bowers & Wilkins Nautilus, zijn de nieuwe 702 en 705 Signature afgewerkt met zeven lagen metallic lak voor een rijke, glanzende afwerking.

Om de afwerkingskwaliteit van elk model verder te accentueren, zijn beide Signature-luidsprekers voorzien van glanzende metalen sierringen rond de conussen voor midden- en lage tonen en middentonen, plus glanzende, zilverkleurig afgewerkte tweeterroosters. Tenslotte zijn beide modellen voorzien van een Signature-identiteitsplaat op het achterpaneel, waardoor elke luidspreker een echt en uniek kunstwerk wordt.

De nieuwe Midnight Metallic Blue 702 en 705 Signature modellen worden leverbaar rond half december 2021. U kunt nu alvast een set reserveren om als een van de eersten geleverd te kunnen krijgen in december.
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.