B&W Panorama 2 krijgt EISA Award voor Beste Soundbar 2013-2014

De Panorama 2 is een volbloed telg van de beroemde luidsprekerbouwer Bowers & Wilkins. De Panorama 2 is een High End soundbar met een opmerkelijk vloeiende, gedetailleerde en genuanceerde weergave, die zelfs de meest verwende luisteraar steeds opnieuw weet te overtuigen. In de karakteristieke, gebogen en solide gebouwde behuizing zijn maar liefst negen nieuw ontworpen drivers te vinden. Deze worden aangedreven door klasse D-versterkers en zijn zodanig geplaatst dat een brede spreiding van het geluid wordt gegarandeerd, zodat niemand iets hoeft te missen.

De Panorama 2 biedt een uitgebreide connectiviteit, met drie HDMI-ingangen en een ARC-compatibele HDMI-uitgang. Uw BluRay-speler, gameconsole, HDTV-decoder en flatscreen-TV zijn gemakkelijk aan te sluiten. Met de Panorama 2 heeft Bowers & Wilkins de perfecte mix van stijl, comfort en geluidskwaliteit weten te creëren.

Wie de kwaliteiten van de Bowers & Wilkins Panorama 2 soundbar ooit zelf heeft ervaren, zal begrijpen dat de EISA-Award voor Beste Soundbar 2013-2014 volledig terecht is toegekend!

Meer informatie over deze bijzondere Soundbar leest u hier.