B&W MT60 luidsprekersysteem (M1 + PV1D)

Bowers & Wilkins Mini Theatre: M1 luidspreker met PV1D subwoofer

Het is Bowers & Wilkens (B&W) opnieuw gelukt. Zij zijn gekomen met een nieuwe serie prachtige set luidsprekers voor een complete bioscoop ervaring. Eigenlijk kan je stellen dat B&W met de nieuwe MT50 en MT60D Mini Theater Systemen een compleet nieuwe maatstaf neerzet in de wereld van de compacte luidsprekers met een volwassen geluid.

Het systeem is inmiddels in 2 uitvoeringen leverbaar: mat zwart en mat wit.

Je ondergaat letterlijk het indrukwekkende geluid dat als een warme, muzikale, deken over je heen valt en je omhult met hemelse klanken. Het maakt niet uit of het nu gaat om muziek of film, je krijgt een ervaring die je niet snel zal vergeten. De sets hebben een schitterend design. De nieuwe Bowers & Wilkins M-1 & PV1D geven je een onvergetelijke ervaring.

De Mini Theater Systemen MT50 en MT60  zijn opgebouwd rond de compacte M-1 luidspreker en twee krachtige subwoofers waarvan de PV1D de meest spectaculaire is.

Voor perfecte laagweergave beschikt het MT60D pakket over de nieuwe PV1D subwoofer. Een digitaal platform, verbeterde units en de krachtige 400Watt versterker maken de PV1D tot een van de best presterende subwoofers in zijn klasse. Het MT-50 pakket bestaat net als de MT-60D uit vijf M-1 luidsprekers maar dan in combinatie met de ASW608 subwoofer.

Lees meer over de PV1D subwoofer of de M1 satellietluidspreker

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.