B&W CM8S2: slanke speaker, grootse prestaties

Een van de mooiste speakerontwerpen van dit moment is de stijlvolle elegante B&W CM8S2 luidspreker.

Zowel met als zonder frontjes een blikvanger. De frontjes worden magnetisch bevestigd, dus er zijn geen gaatjes in de behuizing te vinden. De speaker is verkrijgbaar in hoogglans zwart en wit zijdeglans. Beide uitvoeringen hebben wij in onze showroom staan. Daarnaast is de CM8 ook leverbaar in Rosenut.

De CM8 luidspreker is 96 cm hoog en 16,5 cm breed. Verder maakt de CM8 gebruik van een aluminium dome tweeter, een 13cm Kevlar FST midrange driver, en een paar 13cm papier/kevlar cone bass unites. Volgens B&W hebben de langere voice coils en de grotere magneten dan die gebruikt in de 600 Serie tot gevolg dat de CM8S2 meer kracht heeft, met minder vervorming.

Een goede versterker voor de CM8 moet u over het algemeen zoeken in de prijsklasse vanaf € 1000,- zoals bijvoorbeeld de Cambridge CX-A80 versterker (€ 1099,-). Maar ook de Rotel 1570 (1599,-), Hegel A80 (1599,-),  en de Nait 5Si zijn versterkers die de CM8 tot leven laten komen. Als luidsprekerkabel adviseren we de Chord Clearway van het Engelse Chord die al vele awards kreeg.

Kom eens luisteren bij Lexicom MultiMedia naar de B&W CM8 en vergelijk ‘m met andere toppers in die prijsklasse zoals de KEF R500, Dynaudio X34, Piega Premium 3.2

B&W CM8S2 bestellen? Klik hier

Meer informatie over onze B&W producten vindt u hier

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.