B&W 802D3 Prestige bij Lexicom MultiMedia

De B&W 802 D3 Prestige: de mooiste versie van een wereldberoemde luidspreker

Lexicom MultiMedia kan met trots aankondigen dat zij de Bowers & Wilkins 802 D3 Prestige speelklaar hebben staan in de winkel. De meest exclusieve en schitterende uitvoering. Een behuizing afgewerkt met het luxe Santos Rosewood dat hoogglans gelakt is en de Turbine-kop is hoogglans zwart. Geen enkele foto doet recht aan de uitstraling van het model. Dit is een “must see for yourself”.

De 802 D3 Prestige is het op één na grootste model uit een reeks luidsprekers waar Bowers & Wilkins zeven jaar aan heeft gewerkt, omdat allerlei onderzoeksresultaten en experimenten met nieuwe materialen een stortvloed aan nieuwe informatie hadden opgeleverd.

Omdat de tweeter en de middentoner allebei een eigen aluminium behuizing hebben, is het grootste deel van de behuizing gereserveerd voor de twee woofers. Mede hierdoor gedraagt de 802 D3 Prestige zich als een soort monitor-luidspreker die toevallig ook een flinke basmodule bij zich heeft.

Het stereobeeld is vergelijkbaar met de beste monitorluidsprekers, terwijl de totale weergave de volle rijkdom van een volwassen vloerstaander heeft. De 802 D3 Prestige presenteert het realisme van een echte studioluidspreker in een zeer fraaie en woonkamervriendelijke verpakking.

De B&W 802 D3 Prestige is uniek in presentatie en prestatie. Prijs: € 12.500,- per stuk.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.