Bowers & Wilkins Subwoofer Tour bij ons op zaterdag 19 mei 2018

Bowers & Wilkins  Subwoofer Tour bij Lexicom MultiMedia op zaterdag 19 mei 2018

DB Series Subwoofers. Precisie. Nauwkeurigheid. Kracht.

De nieuwe Bowers & Wilkins DB Series bestaat uit drie subwoofers die speciaal zijn ontworpen om een buitengewoon krachtig, strak en levendig basgeluid te produceren. Het zijn de meest krachtige actieve subwoofers die Bowers & Wilkins ooit heeft vervaardigd, voorzien van Aerofoil basdrivers die ook te vinden zijn in de top range 800 Series Diamond.

De DB Series is uitzonderlijk eenvoudig te configureren dankzij een speciale App. Deze App bevat een automatische calibratie die gebruik maakt van de microfoon van de smartphone voor een optimale plaatsing, installatie en probleemoplossing. Dit kan ook gebruikt worden om de output en audio preset modus van de subwoofers te bedienen. De App is beschikbaar voor zowel iOS als Android-apparaten.

Of ze nu ingezet worden als onderdeel van een home cinema systeem of gebruikt worden als krachtige aanvulling op stereo luidsprekers; de nieuwe Bowers & Wilkins DB Series subwoofers zijn de meest geavanceerde, krachtige en best klinkende subwoofers in hun klasse.

Samen met een aantal geautoriseerde Bowers & Wilkins dealers vinden er over de komende tijd verschillende demonstraties van de nieuwe DB Series Subwoofers plaats. Aan de hand van een groot aantal passende demotracks, zal het team van de Bowers & Wilkins Benelux organisatie ‘acte de presence’ geven met een leerzaam verhaal over de meerwaarde van subwoofers; dit in zowel tweekanaals als meerkanaals weergave.

Lexicom – Leidschendam, NL  Zaterdag 19 mei

Op deze dag zal Ronald Dijkstra van B&W aanwezig zijn.

Een demonstratie duurt ongeveer 5 kwartier. Om die reden hebben we de sessietijden wat aangepast.

Sessies:

sessie 1: 11.00 uur

sessie 2: 13.00 uur

sessie 3: 15.00 uur

U kunt nog steeds deze sessies bijwonen. Ook als u zich nog niet heeft aangemeld.
We zien u graag op zaterdag 19 mei bij Lexicom MultiMedia

 

 

 

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.