Bowers & Wilkins Formation Roadshow, 15 juni 2019

De spectaculaire Formation producten van Bowers & Wilkins luiden een nieuw tijdperk in van draadloze weergevers voor het streamen van uw muziek. In samenwerking met de importeur van Bowers & Wilkins laat Lexicom MultiMedia u op zaterdag 15 juni aanstaande genieten van de Formation producten en vertelt u in een drietal sessies alles over de werking, de techniek en de mogelijkheden. De sessies beginnen om 11 uur, 13 uur en 15 uur en duren steeds circa 60 minuten, waarna er voldoende tijd blijft om na te praten en vragen te stellen. Deze nieuwe producten staan al bij Lexicom MultiMedia vanaf 1 mei 2019!

Draadloos muziekspelen in hifi kwaliteit door het hele huis, dat is Formation Audio van Bowers & Wilkins, het nieuwe streaming platform van de Engelse luidspreker fabrikant. De exclusieve Formation technologie levert een gelijke kwaliteit is als bekabelde streaming systemen, laat zich snel en soepel installeren met de eigen Bowers & Wilkins Formation App en is binnen een paar minuten vanuit de doos speelklaar. Het design van de Formation producten is een statement in uw interieur. Daarnaast is Formation schaalbaar en uit te breiden tot elke ruimte in uw huis. “Fill any room with superior stereo sound!”.

Maak kennis met de Bowers & Wilkins Formation Duo, de eerste draadloze luidspreker die voldoet aan de meest veeleisende standaarden van Bowers & Wilkins. Duo luidsprekers maken gebruik van de Carbon Dome tweeter-on-top technologie voor een kristalhelder geluid in de hoge tonen en gebruiken hetzelfde innovatieve Continuum conusmateriaal als in de toonaangevende 800 Series Diamond-luidsprekers. Het uiterlijk van de Duo is modern en past qua design in vele leefomgevingen. De optionele voet draagt bij aan de geluidskwaliteit en is in exact dezelfde kleuren uitgevoerd als de Duo voor een sublieme optische impressie. Bowers & Wilkins definieert “draadloze audio” opnieuw!

De Formation Wedge stereo luidspreker zorgt voor een kamer vullend geluid vanuit een prachtig design. De unieke 120 graden behuizing herschept een stereobeeld vanuit één enkele luidspreker voor een complete ervaring tot in de grootste kamers.

De Formation Bar zorgt voor een meeslepende geluidservaring dankzij negen optimaal geplaatste drivers in een speciale centerluidspreker. De Bar zal een thuisbioscoop ervaring bieden in een compact ontwerp, zonder ergens mee tekort te schieten omdat hij over voldoende luidsprekers en vermogen beschikt. Dankzij de combinatie van Foundation technologie en Bowers & Wilkins drivers zit de gehele kamer “recht voor het podium”.

De Formation Bass subwoofer gebruikt twee tegenover elkaar geplaatste drivers, krachtige klasse D versterkers en een Dynamic Equalizer voor een nauwkeurige basweergave zonder vervorming. De Formation Bass is accuraat, perfect getimed en zorgt voor een dieper geluid dat u niet alleen kunt horen, maar ook kunt voelen. Hij werkt uiteraard naadloos samen met andere luidsprekers van de Formation Suite. Het moderne ontwerp is geschikt voor superieur geluid en qua design ontworpen om in uw interieur een statement te maken.

De Formation Audio stelt u in staat uw alle bronnen aangesloten op een bestaande versterker te streamen naar elke Formation weergever in uw huis. Of andersom, de op de Audio aangesloten bronnen kunt u naar een (tweede) Audio streamen die is aangesloten op een willekeurige versterker met luidsprekers of hoofdtelefoon.

De B&W Formation roadshow mag u eigenlijk niet missen als uw hart bij de muziek ligt en u weergave op hoog niveau wilt beleven. De sessies beginnen om 11 uur, 13 uur en 15 uur en duren steeds circa 60 minuten, waarna er voldoende tijd blijft om na te praten en vragen te stellen.

Sessies:

sessie 1: 11.00 uur

sessie 2: 13.00 uur

sessie 3: 15.00 uur

U kunt nog steeds deze sessies bijwonen. Ook als u zich nog niet heeft aangemeld.

Aanmelden (gratis):

U kunt zich aanmelden via ons contactformulier. We horen dan graag met hoeveel personen u komt of dat u alleen komt.

U bent (samen met uw partner) van harte uitgenodigd om de presentaties bij te wonen op een voor u geschikte tijd. Het team van Lexicom MultiMedia verwelkomt u graag en zorgt voor een vers gezette kop koffie of thee op zaterdag 15 juni.