Bowers & Wilkins Formation Flex luidspreker

Bowers & Wilkins Formation Flex luidspreker: een compact draadloos speakersysteem

Hij is er: de Formation Flex luidspreker! De instap naar hoogwaardige audio, gemaakt voor gebruik in ruimtes zoals de keuken, de woonkamer, een slaapkamer of zelfs op kantoor en prachtig om cadeau te geven. De Flex een logische aanvulling op de bestaande Formation Serie zoals de Formation Bar en Formation Bass. De tweeter technologie is rechtstreeks afkomstig van de Bowers & Wilkins 600 Series, een 25mm decoupled double dome tweeter, in de Flex gecombineerd met een krachtige 10cm midden/laag weergever met geweven glasvezelconus. De ingebouwde 2 x 50 Watt DSP digitale versterkers met dynamische equalizer zorgen voor een weergave met helderheid en fundament.

Zoals de naam al aangeeft, is de Formation Flex ontwikkeld vanuit het idee een zo flexibel mogelijke draadloze luidspreker te brengen. Als losse luidspreker te gebruiken of door twee Formation Flex-luidsprekers met elkaar te combineren voor stereogeluid. Ook ideaal om met de Formation Bar en Formation Bass te koppelen voor een echt draadloze 5.1 surround beleving. De bescheiden afmetingen van 21,5x13x13cm (HxBxD) maken dat de Flex overal een plekje kan vinden.

Draadloos muziekspelen in hifi kwaliteit door het hele huis, dat is Formation Audio van Bowers & Wilkins, het nieuwe streaming platform van de Engelse luidspreker fabrikant. De exclusieve Formation technologie levert een gelijke kwaliteit is als bekabelde streaming systemen onafhankelijk van uw eigen LAN, binnen een Mesh netwerk op een 96kHz/24bit resolutie. Formation is uiterst stabiel, heeft een onderlinge synchronisatie van minder dan 1 microseconde, is ontworpen voor een hoogwaardige muziekweergave, laat zich snel en soepel installeren met de eigen Bowers & Wilkins Formation App en is binnen een paar minuten vanuit de doos speelklaar. Het design van de Formation producten is een statement in uw interieur. Daarnaast is Formation schaalbaar en uit te breiden tot elke ruimte in uw huis. “Fill any room with superior stereo sound!”. Formation Audio werkt met Bluetooth, AirPlay2, is een Roon Ready endpoint. Spotify is direct te gebruiken, Tidal en Qobuz rechtstreeks vanuit de App komt binnenkort beschikbaar.

De prijs voor de Bowers & Wilkins Formation Flex is  €449,- per stuk. Voor meer informatie bent u van harte welkom bij Lexicom MultiMedia in Leidschendam.
Leverbaar vanaf 16 september.  Meer informatie of bestellen? Klik hier

Product sheet van de B&W Flex luidspreker

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.