Bowers & Wilkins Formation: draadloos muziekspelen.

Draadloos muziekspelen in hifi kwaliteit door het hele huis, dat is Formation Audio van Bowers & Wilkins, het nieuwe streaming platform van de Engelse luidspreker fabrikant.

De exclusieve Formation technologie levert een gelijke kwaliteit is als bekabelde streaming systemen binnen een Mesh netwerk dat onafhankelijk is van uw eigen LAN op een 96kHz/24bit resolutie. Formation is uiterst stabiel, heeft een onderlinge synchronisatie van minder dan 1 microseconde, is ontworpen voor een hoogwaardige muziekweergave, laat zich snel en soepel installeren met de eigen Bowers & Wilkins Formation App en is binnen een paar minuten vanuit de doos speelklaar. Het design van de Formation producten is een statement in uw interieur. Daarnaast is Formation schaalbaar en uit te breiden tot elke ruimte in uw huis. “Fill any room with superior stereo sound!”. Formation Audio werkt met Bluetooth, AirPlay2, is een Roon endpoint, Spotify en binnenkort rechtstreeks met Tidal en Qobuz.

De Formation Duo luidspreker biedt dezelfde Hifi-kwaliteit als een bekabeld systeem, maar dan draadloos. Maak kennis met de Bowers & Wilkins Formation Duo, de eerste draadloze luidspreker die voldoet aan de meest veeleisende standaarden van Bowers & Wilkins. Duo luidsprekers maken gebruik van de Carbon Dome tweeter-on-top technologie voor een kristalhelder geluid in de hoge tonen en gebruiken hetzelfde innovatieve Continuum conusmateriaal als in de toonaangevende 800 Series Diamond-luidsprekers. Continuum levert een ongekende transparantie en precisie in het middenbereik. De combinatie met draadloze Formation technologie zorgt voor een meeslepend, naadloos, hifi-geluidsbeeld. Dankzij meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van akoestische technologie samenkomend in de Formation Duo, ervaart u Hi-fi geluid zoals bij geen enkel ander draadloos systeem. Het uiterlijk van de Duo is modern en past qua design in vele leefomgevingen. De optionele voet draagt bij aan de geluidskwaliteit en is in exact dezelfde kleuren uitgevoerd als de Duo voor een sublieme optische impressie. Bowers & Wilkins definieert “draadloze audio” opnieuw!

De Formation Wedge stereo luidspreker zorgt voor een kamer vullend geluid vanuit een prachtig design, waarbij gepatenteerde draadloze technologie de perfecte combinatie vormt met de luidspreker ervaring van Bowers & Wilkins. De unieke 120 graden behuizing herschept een stereobeeld vanuit één enkele luidspreker voor een complete ervaring tot in de grootste kamers. De luidsprekers voor hoge frequenties, middentonen en een subwoofer dragen bij aan een echt stereobeeld. De schuin geplaatste drivers zorgen dat het geluid alle delen van de kamer bereikt. De dubbele dome tweeter technologie is regelrecht afkomstig van de succesvolle Bowers & Wilkins 600 Series luidsprekers.

De Formation Bar zorgt voor een meeslepende geluidservaring dankzij negen optimaal geplaatste drivers in een speciale centerluidspreker. De Bar zal een volle en meeslepende thuisbioscoop ervaring bieden in een compact ontwerp, zonder ergens mee tekort te schieten omdat hij over voldoende luidsprekers en vermogen beschikt. Met Formation Bar biedt Bowers & Wilkins een krachtige multiroom-soundbar met de flexibiliteit van draadloze streaming in een slank design. Deze speciale centerluidspreker zorgt voor een kraakheldere spraakweergave. Dankzij de combinatie van Foundation technologie en Bowers & Wilkins drivers zit de gehele kamer “recht voor het podium”.

De Formation Bass subwoofer gebruikt twee tegenover elkaar geplaatste drivers, krachtige klasse D versterkers en een Dynamic Equalizer voor een nauwkeurige basweergave zonder vervorming. De Formation Bass is accuraat, perfect getimed en zorgt voor een dieper geluid dat u niet alleen kunt horen, maar ook kunt voelen. Hij werkt uiteraard naadloos samen met andere luidsprekers van de Formation Suite. In het unieke cilindrische design zitten tegenover elkaar de dubbele drivers aangestuurd door Klasse D versterkers voor een veeleisende en efficiënte basprestaties . De Dynamic EQ optimaliseert de prestaties van het systeem in real-time en daardoor kan deze subwoofer op een hoger niveau presteren voor aanzienlijk meer laagweergave zonder vervorming. Het moderne ontwerp is geschikt voor superieur geluid en qua design ontworpen om in uw interieur een statement te maken.

Formation Lifestyle Photography

De Formation Audio stelt u in staat uw alle bronnen aangesloten op een bestaande versterker te streamen naar elke Formation weergever in uw huis. Of andersom, de op de Audio aangesloten bronnen kunt u naar een (tweede) Audio streamen die is aangesloten op een willekeurige versterker met luidsprekers of hoofdtelefoon. Sluit de Audio eenvoudig aan en configureer met de App in en handomdraai het Mesh netwerk waarmee Formation Audio onderling communiceert. Zonder onderbrekingen streamt uw muziek uit uw CD speler of platenspeler in een zelfde kwaliteit als uw bestaande systeem.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.