Bowers & Wilkins 804 D3 Mystic (nu bij ons in de winkel)

Bowers & Wilkins 804 D3 is nu verkrijgbaar in een nieuwe uitvoering: Mystic

Finish only available in Europe.

Lexicom MultiMedia mag zich scharen onder het selecte groepje dealers van Bowers & Wilkins luidsprekers die speelklaar de Mystic uitvoering van de 804 D3 Diamond heeft staan. Een uitvoering die de luxe uitstraling heeft welke hem bijna maakt tot een kunstobject in elke huiskamer. De zachte tint en de perfecte afwerking maken de 804 D3 uniek in zijn klasse.

De 804 D3 behoeft nog nauwelijks enige introductie en in technische zin is de 804 D3 Mystic gelijk aan zijn familieleden uitgevoerd in rosewood, hoogglans zwart of zijdemat wit. De kenmerkende tweeter-domes van synthetische diamant, de Mundorf condensatoren in de scheidingsfilters, de aansluitterminals, het zijn zaken waar de 804 D3 mee is opgebouwd rond de Matrix behuizing. De tweeterbehuizing is gemaakt uit massief aluminium, daaronder zit de ontkoppeld gemonteerde Continuum FST middentoner en tenslotte twee Aerofoil woofers. Een voordeel van het 804-model is de basreflexpoort in het front, waardoor de luidspreker gemakkelijk te plaatsen is.

De 804 D3 Mystic zorgt voor een ongekend zuivere weergavekwaliteit over het gehele frequentiebereik, een fantastische akoestische transparantie en realistische weergave. In de Mystic uitgave heeft 804 D3 alles in zich om de publiekslieveling nummer één te worden.

De Bowers & Wilkins 804 D3 Mystic is uit voorraad leverbaar voor een prijs van € 4.500,- per stuk en staat speelklaar opgesteld in de luisterruimte van Lexicom MultiMedia.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.