Berichtgeving Rondom Coronavirus COVID-19

Geachte Klanten en Relaties,

Momenteel werken wij op afspraak om te voorkomen dat er teveel klanten tegelijk in de winkel aanwezig zijn. Dus bel (of mail) ons even als u langs wilt komen: (070) 320 13 03

Ook wij houden uiteraard de ontwikkeling rond het coronavirus nauwlettend in de gaten. We volgen de adviezen van het RIVM op de voet en hebben onze werkzaamheden hierop aangepast. We hebben onze teamleden geadviseerd om een veiligheidsprotocol te volgen van regelmatig handen wassen, minimaal fysiek contact en niet het gezicht aan te raken. Hieronder lichten we verschillende zaken toe over ons beleid rondom het Coronavirus COVID-19.

Bezorgen aan huis

Normaal gesproken bezorgen we de bestelling en sluiten de apparatuur aan. We respecteren de gezondheid van ons personeel en die van u. Tot nader order zullen ook wij contactloos gaan bezorgen. Dit houdt in dat het personeel van LexicomMultimedia fysiek contact zoveel mogelijk zal beperken.

We bezorgen daarom tot de voordeur en betaling dient verzorgd te worden van te voren via bankoverschrijving of contactloos per pin.

Bezorging door PostNL

Vanaf vandaag worden pakketten bezorgd door PostNL niet meer overhandigd. De bezorger houdt 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen.

Volgens de eerder aangekondigde maatregel tekent onze bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst door de laatste 3 tekens van de legitimatie te noteren.

Winkel

De openingstijden van onze winkel worden iets aangepast. Wilt u liever vanuit huis ons advies ontvangen? Dan kunnen wij u in veel gevallen prima telefonisch adviseren en netwerk problemen die af en toe met streaming audio de kop op steken, online oplossen. Vele van onze klanten hebben daar al goede ervaringen mee.

Openingstijden

Vanaf heden tot nader bericht zijn wij uitsluitend op afspraak geopend.

Spontaan langskomen kan maar we houden ons aan de regel dat er een beperkt aantal klanten tegelijk in de winkel mogen zijn.
Het beste is van tevoren even te mailen of te bellen of er ruimte is.

Dinsdag tot en met vrijdag zijn wij op afspraak  geopend van 10.00 tot 17.30 uur.

Zaterdag zijn wij op afspraak geopend van 10.00 tot 17.00.

Let op:
De koopavond en de koopzondag is vervallen t/m 9 november 2020

Onze webshop blijft uiteraard gewoon open!

Heeft u verkoudheids- of luchtwegklachten, verhoging of koorts? Dan verzoeken we u om het bezoeken van onze winkel uit te stellen. We helpen u graag telefonisch verder.
We verzoeken u tevens om bij het betreden van de winkel gepaste afstand te bewaren (minimaal 1,5 meter) en de apparatuur niet aan te raken.

Wij als team volgen de hygiëneregels zoals opgesteld door de RIVM. Zo blijven we thuis bij verkoudheidsklachten en schudden geen handen. We doen onze uiterste best om besmetting van collega’s, klanten en relaties te voorkomen.

Zorg goed voor uzelf en anderen.

Team Lexicom Multimedia