Beperkte oplage: de KEF LS50 in Blue Ice White! (op voorraad)

De unieke KEF LS50 monitorluidspreker is tijdelijk in de schitterende “Blue Ice White”-afwerking leverbaar. Beperkte oplage!

De KEF LS50 was eigenlijk ontworpen ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van KEF. Daarom werd de LS50 een minimonitor in de traditie van de wereldberoemde LS3/5a.

KEF heeft alles uit de kast gehaald om de van LS50 een bijzondere luidspreker te maken. En dat is gelukt! De internationale audiopers is zonder uitzondering onder de indruk van deze grootse kleine luidspreker. De natuurlijke klank, het grote stereobeeld, de heldere en doortekende weergave zijn slechts enkele punten, die steeds weer worden genoemd en geroemd.

Het ontwerpen van een kleine luidspreker die groots klinkt, is een forse opgave. KEF heeft veel testwerk uitgevoerd en bij het ontwerpen gebruik gemaakt van vernieuwende ontwerp-technologieën, waarop patent is aangevraagd. In de LS50 heeft KEF zelfs technische hoogstandjes verwerkt die zijn “geleend” van het onbetaalbare topmodel, de Blade.

Inmiddels is de jubileum-oplage uitverkocht, maar de LS50 is zo’n groot succes, dat hij in productie is gebleven. Het enige verschil tussen de huidige LS50 en het jubileum-model is de aanduiding “50th Anniversary Edition”.

En nu is er tijdelijk een spectaculair fraaie uitvoering van deze luidspreker leverbaar: de LS50 Blue Ice White.
De LS50 in Blue Ice White is een bijzonder mooie verschijning, waarbij de driver in een schitterende kleur blauw is afgewerkt en de kast in hoogglans wit. Vandaar de naam: LS50 Blue Ice White. Deze afwerking is werkelijk schitterend om te zien en geeft de LS50 een extra accent.

Let op: het gaat om een beperkte oplage! Bij Lexicom MultiMedia hebben we deze prachtige uitvoering uit voorraad leverbaar (ook de zwarte uitvoering). Klik op deze link en reserveer een paar van deze opvallend fraaie LS50 Blue Ice White monitorluidsprekers. U zult er geen spijt van krijgen. De prijs is gelijk aan de huidige zwarte uitvoering: € 599,- per stuk!

 

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.