Bassocontinuo, AV-rekken van de toekomst

Bassocontinuo, AV meubels

Nieuw is het assortiment van Lexicom Multimedia zijn de Bassocontinuo Audio/Video Racks. Het ideale meubel om uw kostbare apparatuur op te stellen, vrij van resonanties en uitermate stabiel. Bassocontinuo is een Italiaanse fabrikant van hoogwaardige audiorekken, steeds modulair opgebouwd om elke de klant het maximum aan flexibiliteit te kunnen bieden. Rekken groeien met u mee in de toekomst, zonder verrassingen, mede omdat elk onderdeel is gecontroleerd en getest voor het de fabriek verlaat. Bassocontinuo is sinds 2009 actief en exporteert de producten naar 35 landen, waaronder Nederland.

Als voorbeeld de nieuwe Classic Line waar de LYRA 2.0 meubels onderdeel van zijn, ontworpen met oog op het 10-jarig jubileum van Bassocontinuo. De structuur van het rek bestaat uit modulaire, massieve, metalen delen, afgewerkt met een donker grijze metallic lak, verder uit zwart gelakte planken en verstelbare spikes. Elke plank heeft een dikte van 25mm en de onderlinge afstanden tussen de planken variëren van 90 tot 290mm. Elke plank mag 60kg dragen. Ontkoppeling gebeurt met elastomeer ringen tussen de staanders en de planken, terwijl de spikedragers ontkoppeld zijn met SBR rubber. Naast het enkele meubel is een dubbele uitvoering leverbaar en zijn er speciale plateau’s voor eindversterkers beschikbaar.

Een ander model, dit keer uit de Revolution Line, is de AEON 2.0, eveneens modulair maar opgebouwd uit RVS of koperen poten en planken bestaande uit een Carbon laag op een sandwich constructie, gedempt met polyurethaan. Leverbaar met een afwerking in een antikras uitvoering, in carbon of zelfs in leer in combinatie met carbon. De planken mogen tot 80kg worden belast ondanks dat zij maar 20mm dik zijn. De afstanden tussen de planken kunnen variëren van 95 tot 345mm. Ontkoppeling van de planken werkt op basis van TSA (Technogel Shock Absorber) en EDT (Encapsulated Damper Technology).

Voor alle informatie over Bassocontinuo kunt u terecht bij Lexicom Multimedia.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.