Aurender X100H muziekserver/netwerkspeler nu bij Lexicom MultiMedia

Lexicom MultiMedia verkoopt vanaf heden ook de unieke Aurender muziekservers/netwerkspelers

Lexicom MultiMedia, uw specialist in streaming audio, heeft wederom een belangrijke aanvulling in het assortiment opgenomen: de unieke High End muziekservers/netwerkspelers van Aurender. De X100H en de N10 staat demonstratieklaar in de winkel om u te verbazen met zijn veelzijdigheid, zijn muzikaliteit en bedieningsgemak.

Naast de genoemde modellen is er ook de Aurender X100L:

De Aurender X100L is een netwerkspeler, die via zijn Gigabit Ethernet-aansluiting niet alleen firmware-updates kan ontvangen, maar ook internetradio kan streamen, muziekbestanden kan downloaden etc. etc. Tevens beschikt de X100L over twee interne harddisks met in totaal 6TB aan opslagruimte, waardoor hij ook een muziekserver is, die uw geripte CD-collectie en downloads kan weergeven zonder dat u daar een extra NAS, computer of harddisk voor nodig hebt.

U kunt de Aurender X100L comfortabel bedienen met uw iPad en de Aurender Conductor app. Met deze app kunt u door uw collectie bladeren en de muziek kiezen die u wilt horen, u kunt afspeellijsten maken, alle instellingen en functies van de X100L bedienen en met een uniek sterren-systeem uw favoriete tracks/albums markeren.

De ingebouwde harddisks (2 x 3 TB) zijn gemonteerd in een resonantie-dempende ophanging, zodat ze vrijwel onhoorbaar hun werk doen. Ook de voeding is geruisloos, omdat er geen ventilator aanwezig is. Dit maakt van de X100L een zeer stil apparaat.
Om jitter te elimineren, is de X100L voorzien van een 120GB SSD (Solid State Drive). Deze drive bevat geen bewegende delen en veroorzaakt dus geen trillingen. De X100L buffert de door u gekozen muziek op deze SSD en speelt dus niet rechtstreeks van de harddisks af. Daardoor draaien de harddisks bijna nooit tijdens het luisteren. De X100L is hierdoor extreem stil en resonantie-arm.

De Aurender X100L ondersteunt ongelooflijk veel formaten en is daardoor zeer toekomstbestendig. Naast “High Resolution” PCM ondersteunt hij zelfs DSD64 en DSD128, de fromaten die momenteel in opkomst zijn in High End audiofiele kringen.
De X100L is uitsluitend voorzien van een USB 2.0 digitale uitgang en moet dus worden aangesloten op een DAC met een asynchrone USB-ingang.
Verder zijn er twee USB-aansluitingen om muziek te beluisteren van bijvoorbeeld USB-sticks.

De hoogwaardige technologie, de compacte behuizing, de fraaie afwerking en de uitgebreide app maken de Aurender tot een zeer interessante optie, wanneer u op zoek bent naar een netwerkspeler/muziekserver.
De fantastische weergavekwaliteit kunnen wij niet op papier aantonen; die moet u zelf beluisteren.
Lexicom MultiMedia, uw specialist in streaming audio, demonstreert u graag alle mogelijkheden en de uitstekende muzikale kwaliteiten van de Aurender X100L.

Inmiddels dtaat in onze winkel de N100H en de beroemde N10. Maak een afspraak om naar deze bijzondere servers te komen luistern!

Meer info en/of bestellen? Klik hier

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.