Auralic G2 Stack Hi-Fi+ Editor’s Choice 2020

Auralic heeft de eer de Editor’s Choice 2020 in de wacht te slepen voor hun uit vier delen bestaande stack voor streaming, conversie, digitale klok en upsampler. Het Aries G2 Transport, de Vega G2 DAC, de Leo GX Clock en de Sirius G2 Upsampling processor staan borg voor extreem hoge prestaties.

Zoals de redacteuren van Hi-Fi+ aangeven: “Taken as individual components or as a quartet, these G2 models represent the pinnacle of performance at the price and often way beyond.”

De set van vier componenten is het perfecte audioplatform voor elke digitale file of muziekstreamingdienst. De Auralic maakt muziek solide, echt en geloofwaardig zoals een analoog systeem dat zou doen. Met een geweldig stereobeeld waarin zowel diepte als hoogte en breedte te herkennen zijn, in een stereobeeld dat vooral coherent blijft in zowel frequentie bandbreedte als timing. De Auralic Aries G2, de Vega G2, de Leo GX en de Sirius G2 behoren samen het beste dat te koop is op digitaal gebied.

Ook Lexicom MultiMedia herkende de kwaliteiten van de Auralic G2 modellen, al voor de Sirius Upsampler kon worden toegevoegd. Een uitgebreid verslag van onze luisterervaring is te vinden via
https://www.lexicommultimedia.nl/review/de-auralic-streaming-stack-aries-g2-vega-g2-en-leo-gx/

Niet alle componenten staan permanent opgesteld in de winkel, maar op afspraak kan de gehele of een deel van de stack worden beluisterd aan de Leidsekade 1 te Leidschendam.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.