Audiovector introduceert nieuwe R-serie luidsprekers

De R 3 serie luidsprekers van Audiovector bestaat uit compacte modellen waarin een mengeling van evolutie en nieuwe vindingen samen komen. Audiovector heeft luidsprekers ontwikkeld zoals een vloerstaand model dient te presteren in hun ogen. Met een model dat in ieder interieur gemakkelijk een plaatsje kan vinden door de slanke vorm en hoogwaardige afwerking in Italiaans walnoot, zwart essen, Afrikaans rozenhout of zijdeglans wit. De afmetingenzijn slechts 103,4 x 23 x 36cm.

Audiovector maakt de eigen drivers voor de R 3 series zowel voor de lage tonen als de hoge- en middentonen. Binnen de lijn zijn drie modellen beschikbaar: de Signature, de Avantgarde en de Arreté. De Audiovector R 3 Arreté heeft twee weergevers voor de lage- en middentonen, beiden met een carbon conus. De tweeter is een R AMT Arreté tweeter (Air Motion Transformer). De Avantgarde heeft een R AMT tweeter, de Signature een soft dome. Daarnaast hebben alle modellen een rear firing treble system voor een meer ruimtelijke weergave. Voor het scheidingsfilter gebruikt Audiovector alleen in de Arreté DFF techniek met een extra aardepunt voor het afvoeren van ongewenste vervormingen en stromen waardoor de weergave meer focus en diepte verkrijgt tegen een stillere achtergrond.

Vanwege het hoge rendement van de R 3 series luidsprekers zijn zij gemakkelijk aan te sturen en zeer goed geschikt voor gebruik met buizenversterkers.

De behuizingen van de R series zijn gelamineerd voor extra stijfheid en de ronde vorm. De ronde vorm voorkomt interne staande golven en resonanties. De luidsprekers staan op een geïntegreerde voet waarmee zij licht verend staan opgesteld om te ontkoppelen van de ondergrond.
Een overzicht van de Audiovector speakers bij Lexicom MultiMedia vindt u hier

Diverse modellen uit de R 3 series staan speelklaar opgesteld bij Lexicom MultiMedia.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.