Audio Technica hoofdtelefoons nu verkrijgbaar bij Lexicom MultiMedia

On-ear, over-ear, Bluetooth, Noise-Cancelling: Audio Technica heeft het allemaal

Lexicom MultiMedia heeft een nieuw merk hoofdtelefoons aan het assortiment toegevoegd: Audio Technica. Dit Japanse bedrijf heeft al sinds 1962 een grote naam op het gebied van MC- en MM-elementen, microfoons en hoofdtelefoons. Het bijzondere is, dat Audio Technica zowel de professionele sector als de consumentensector bedient.

AT-MSR7-8x6-lexicom-multimediaLexicom MultiMedia heeft gekozen voor de compacte ATH-SR5 hoofdtelefoon en zijn draadloze Bluetooth-broertje ATH-SR5BT, alsmede de luxere ATH-MSR7 en de Noise-Cancelling variant ATH-MSR7NC. Hiermee wordt een breed gebied bestreken.

De kwaliteit van de Audio Technica hoofdtelefoons is buitengewoon goed. Met de opvallend grote drivers van 45 mm diameter bestrijken deze hoofdtelefoons een groot frequentiebereik. Kenmerkend is de soepele en ontspannen weergave en het grote draagcomfort. Luistermoeheid zal met deze prachtige hoofdtelefoons niet snel optreden! De hoofdtelefoons van Audio Technica zijn ontworpen voor langdurig luisterplezier, zowel aan mobiele apparaten (smartphones, tablets, laptops, etc.) als aan hifi-apparatuur.

De genoemde hoofdtelefoons zijn uit voorraad leverbaar.