Alle Linn DS netwerkspelers hebben nu ook Qobuz

Linn heeft een tweede streamingdienst aan het pakket toegevoegd

Alle Linn DS netwerkspelers waren al geschikt om de lossless streamingdienst Tidal te ontvangen, maar nu heeft Linn het pakket via een software-update uitgebreid met Qobuz. Ook deze streamingdienst is van een hoge kwaliteit en laat u optimaal genieten van uw favoriete muziek via de weergaloze LinnDS netwerkspelers.

KazooDit maakt de Linn netwerkspelers ongelooflijk veelzijdig. Via Songcast kunt u Spotify, YouTube, iTunes etc. gebruiken en daarnaast kunt u rechtstreeks beschikken over twee van de beste lossless streamingdiensten van dit moment.
Maar dat is niet alles: de Linn DS netwerkspelers beschikken ook over het Linn Space Optimisation programma, dat door middel van akoestische correcties uw audiosysteem perfect afstemt op uw woonkamer/luisterruimte.

Met al deze (en nog veel meer) technische hoogstandjes zijn de Linn netwerkspelers inmiddels uitgegroeid tot bijna concurrentieloos veelzijdige High End muziekmachines.

Nieuwsgierig? Kom naar Lexicom MultiMedia, uw Linn-dealer en specialist in streaming audio-producten. Vraag om een demonstratie of maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie in de speciale luisterruimte.

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.