ACTIE: een Wireless Audio 360° Speaker cadeau bij een Samsung SUHD TV

Tijdelijk een draadloze luidspreker cadeau bij een Samsung SUHD TV

Samsung komt weer met een leuke actie: bij aankoop van één van de geselecteerde promotie-modellen uit de schitterende serie SUHD TV’s krijgt u een draadloze luidspreker uit de Samsung Wireless Audio 360° serie cadeau.

Wanneer u tussen 13 juni 2016 en 31 juli 2016 een nieuwe Samsung SUHD TV koopt, kunt u profiteren van deze geweldige actie. Vul het aanmeldformulier op de Samsung-website in, print het uit  en stuur het samen met de streepjescode van de doos en een kopie van de aankoopbon vóór 7 augustus 2016 naar Samsung. U ontvangt dan een Samsung Wireless Audio 360° luidspreker.

Samsung-actie-wireless-lexicom-8x6De nieuwe serie Samsung SUHD TV’s is een duidelijk bewijs, dat de technologische ontwikkelingen niet stilstaan. De SUHD beeldkwaliteit is wederom verbeterd en valt op door een hoge resolutie, een rijke kleurenweergave en een helder beeld met een verbeterd contrast. Het beeld van de nieuwe Samsung SUHD TV’s is hierdoor bijzonder levensecht.

De Samsung Wireless Audio 360° luidspreker valt op doordat hij rondom geluid afgeeft en dus de hele kamer met geluid vult. Met deze luidspreker kunt u het geluid van de TV weergeven, maar u kunt ook internetradio (Tune-In) en muziekdiensten beluisteren (Spotify, Tidal, Qobuz, Deezer, Napster).

U bent van harte welkom in de showroom van Lexicom MultiMedia om de nieuwe Samsung SUHD TV’s te bekijken. Profiteer van de actie en koop vóór 31 juli 2016 een nieuwe Samsung SUHD TV! Vraag naar de voorwaarden!

 

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.