Lexicom MultiMedia merkenaanbod: o.a. NAIM,  Hegel, Mark Levinson, B&W, Spendor, PMC en Audiovector

Kwaliteit kent vele verschillende vormen en namen, en hiervan vindt u de meeste terug bij Lexicom MultiMedia. Wij staan ons erop voor u te kunnen voorzien van de allerhoogste kwaliteit en de allerbeste geluids- en video-ervaring. Om deze belofte te kunnen waarmaken heeft Lexicom Multimedia een zeer brede selectie van merken in haar collectie opgenomen, zodat wij u met ons merkenaanbod altijd van dienst kunnen zijn, ongeacht uw specifieke wensen.
De experts van Lexicom MultiMedia kennen ieder merk in ons merkenaanbod door en door. Zo weet u zeker dat u een goed antwoord krijgt op al uw vragen, of het nu de producten van Mark Levinson, NAIM, Audiovector of Bowers & Wilkins betreft.

Formation Lifestyle Photography

LG, Samsung en SONY – Video merkenaanbod van Lexicom Multimedia

Lexicom MultiMedia biedt met haar enorme merkenaanbod een haast onuitputtelijke keuze voor TV’s en videoapparatuur van hoogstaande kwaliteit. Of u nu een Flatscreen zoekt, een OLED of QLED TV. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u het juiste product vindt.
Het merkenaanbod van Lexicom Multimedia vertegenwoordigt dankzij merken als LG, SONY en Samsung een unieke combinatie van beeldkwaliteit, design en technologische vooruitgang. Kom langs, en ontdek onze uitgebreide selectie.

NAIM, Hegel, Cambridge audio, Luxman, Lyngdorf, en Rega,  – Audio merkenaanbod van Lexicom Multimedia

Lexicom MultiMedia deelt uw passie voor uitmuntend geluid, en ons merkenaanbod is een overzicht van het allerbeste dat in het high-end audiosegment te vinden is. NAIM, Dynaudio, Hegel Cambridge Audio, Auralic – stuk voor stuk merken van een zeldzame kwaliteit, en allen uitblinkers met een sterke internationale reputatie.
In het merkenaanbod van Lexicom MultiMedia is alles te vinden, of u nu zoekt naar een compacte oplossing voor digitale media of de beste manier om uw muziekcollectie te laten spreken. Kom langs in onze showroom te Leidschendam en ontdek de mogelijkheden van high-end audio.

Audiovector, Bowers & Wilkins, Spendor, PMC, Dynaudio en Focal – Luidspreker merkenaanbod van Lexicom MultiMedia

Of u nu op zoek bent naar de beste hoofdtelefoons, compacte of staande luidsprekers – in het omvangrijke merkenaanbod van Lexicom MultiMedia vindt u altijd wat u nodig hebt. De sleutelwoorden van onze collectie luidsprekers zijn kwaliteit, variatie en stijl.
Ieder topmerk heeft immers een eigen geluid en blinkt uit in specifieke toepassingen. Daarom zijn wij officiële dealer van onder anderen merken als Audiovector, B&W, Dynaudio, Spendor, PMC of Focal. In de showroom van Lexicom MultiMedia vindt u een zeer compleet overzicht van wat er allemaal op audiotechnisch gebied mogelijk is. U bent van harte welkom in Leidschendam om ons merkenaanbod te bekijken.