Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading

Over ons

Lexicom MultiMedia: de dealer voor o.a. Audiovector, NAIM, Linn en Loewe producten

Lexicom MultiMedia, gevestigd in Leidschendam, is al jaren een begrip op gebied van hoogstaande audioapparatuur en videoapparatuur. Ons pand is gelegen aan de pittoreske historische sluizen van Leidschendam en biedt een uitgebreid aanbod van kwaliteitsproducten op audiovisueel gebied. Audiovector, NAIM, Linn, B&W, Loewe of andere gerenommeerde topmerken: bij Lexicom MultiMedia vindt u uitsluitend de beste kwaliteit.

Wij zijn u graag van dienst met onze expertise en kennis, en daarnaast heeft Lexicom MultiMedia speciaal ingerichte luisterruimten waar u zelf de kwaliteit van onze apparatuur kunt ervaren. Uiteraard kunnen we de apparatuur bij u thuis installeren en uitleggen.

LMM-2014_a

Online kopen bij Lexicom MultiMedia. Levering binnen 3 dagen.

Als u niet in de gelegenheid bent om bij ons langs te komen, kunt u natuurlijk ook gelijk online bestellen. De meeste producten kunnen we binnen 3 dagen leveren.  U hoeft alleen op de knop: naar winkelwagen te klikken. Vermeld indien nodig de juiste kleur en of u het gaat om afhalen in de winkel of dat wij het moeten opsturen. Bij 95% van onze producten betaalt u GEEN verzendkosten binnen Nederland!
Voor levering in Belgie,Frankrijk en Duitsland kunnen we een kleine bijdrage voor de verzendkosten in rekening brengen. Dit hoort u dan vooraf.

Binnen het uur ontvangt u van ons de factuurgegevens waarna u het bedrag kunt overmaken op onze bankrekening. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen sturen wij u de bestelde artikelen direct toe.
Bij onduidelijkheden of vragen van uw kant nemen wij eerst contact met u op. Ook ‘s avonds en in het weekend!

Heeft u wel interesse in een product, maar heeft u eerst nog vragen, maak dan gebruik van ons contactformulier, of de chatfunktie rechtsonderaan elke pagina.  Wij zullen vervolgens contact met u opnemen via mail of telefoon. Ook in het weekend.

GEEN VERZENDKOSTEN

Bij verreweg de meeste producten sturen wij dit kosteloos naar u op. Bij een enkel product vragen wij een kleine bijdrage in de verzendkosten. Dat geldt ook voor verzendingen naar het buitenland.

Audiovector luidsprekers en meer bij Lexicom MultiMedia

Lexicom MultiMedia wil haar klanten audiovisuele technologie van de hoogste kwaliteit kunnen bieden, en deze kwaliteit vindt u ruimschoots terug in de producten van AudiovLMM_2014_2ector.
Toen Audiovector in 1980 de Trapez-luidspreker introduceerde was dit een daverend succes. Het bedrijf zette zichzelf hiermee overtuigende op de kaart als leidende speler in het high-end audio segment, en heeft deze positie in de loop der jaren steeds verder uitgebreid.

Vanaf het begin werkt Audiovector met het Individual Upgrade Concept, waardoor iedere luidspreker die zij produceren in de toekomst te upgraden is naar het volgende model van uw dromen. Lexicom MultiMedia is officiële dealer van Audiovector luidsprekers, bekabeling en randapparatuur. U kunt dus altijd bij ons terecht voor meer informatie over de unieke kwaliteiten van Audiovector.

Lexicom MultiMedia, specialist in NAIM producten

luisterruimte1De hoogstaande kwaliteit van NAIM is één van de beste manieren om de beleving van uw muziekcollectie naar het hoge niveau te brengen dat u als muziekliefhebber verdient. De performance en gebruikservaring van de producten zijn in bedrijfsfilosofie van NAIM de belangrijkste drijfveren om te innoveren. Dit heeft ertoe geleid dat zij over de hele wereld een naam hebben opgebouwd als vooraanstaande partij in high-end audio, en de prachtige techniek van NAIM hoort daarom thuis in de collectie van Lexicom MultiMedia.

Lexicom MultiMedia heeft een groot productaanbod van dit veelzijdige merk, en vanuit onze expertise op gebied van high-end audio kunnen wij samen met u precies bepalen welke combinatie het beste past bij uw wensen.
Als NAIM-specialist voor Leidschendam en omstreken biedt Lexicom MultiMedia altijd de beste geluidsapparatuur, of u nu een all-in-one oplossing zoekt of een installatie van meerdere componenten.

Het Lexicom MultiMedia Team bestaat uit de volgende personen: Lex Kersten (eigenaar), Patrick Wagenaar (verkoop & buitendienst) en enkele parttimers.

 

Panasonic_wand_w

 

 

 

 

Samsung_wand_w