Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading

Naim

NAIM, leidend in high-end audio

Vraag kenners en muziekliefhebbers welk merk de beste beleving van hun muziekcollectie garandeert en u hoort ongetwijfeld de naam van de Britse audiospecialist NAIM. Al sinds begin jaren 1970 legt NAIM zich toe op het maken van high-end audio apparatuur van ongeëvenaarde kwaliteit, waarbij hun filosofie de basis vormde voor hun succes: NAIM brengt alleen nieuwe producten uit als deze echt waarde toevoegen aan de beleving van de muziek en streeft naar het hoogst haalbare op gebied van high-end audiotechnologie.
Bij Lexicom MultiMedia vindt u een ruime selectie van het NAIM-productaanbod. De XS en 200 serie producten van NAIM zijn onze specialiteit. Wij vertellen u graag over de fantastische geluidservaring die NAIM kan bieden, maar liever nog laten wij de apparatuur van NAIM voor zichzelf spreken.

All-in-one audioplayers van NAIM bij Lexicom MultiMedia

NAIM is niet alleen één van de beste producenten van high-end audio, maar ook één van de meest innovatieve. Daarom heeft NAIM besloten de NaimUniti te lanceren, een all-in-one audioplayer die de geluidskwaliteit van NAIM combineert met ongekende veelzijdigheid. Lexicom Multimedia is er trots op dergelijke kwaliteit te kunnen bieden. De NaimUniti stelt u in staat naast CDs en MP3-audio ook digitale streams af te spelen en biedt tevens een tuner voor verschillende formats, waaronder zelfs Internetradio. De ingebouwde versterker tilt uw muzikale beleving vervolgens naar het eenzaam hoge niveau waar NAIM in de muziekwereld om bekend staat.
En omdat verbazingwekkende innovatie niet verbazingwekkend genoeg is heeft NAIM ook de UnitiQute gelanceerd. Deze krachtige audioplayer is nog compacter, zodat u al uw digitale muziek kunt ervaren zonder concessies te hoeven doen op kwaliteit.
Met de NAIM all-in-one players kunt u met één compacte oplossing al uw muziek beleven zoals het bedoeld is. Kom naar de showroom van Lexicom Multimedia en ervaar zelf de pracht en kracht van NAIM.

NAIM DAC, een nieuwe aanwinst voor het NAIM aanbod

Iedere producent is trots op haar producten, maar de lovende woorden van muzikanten voor de producten van NAIM maken duidelijk dat zij deze trots ook waarmaken. Het is niet voor niets dat NAIM een exclusieve deal heeft met Bentley – kwaliteit herkent kwaliteit.
De nieuwe digital-to-analogue convertor van NAIM maakt dergelijke hooggespannen verwachtingen meer dan waar en is vanzelfsprekend opgenomen in de collectie van Lexicom MultiMedia. Digitale audio wordt door de DAC van NAIM helder en zonder jitter gepresenteerd met de hoge kwaliteit die u van het merk mag verwachten.

De NAIM XS serie, speciaal bij Lexicom MultiMedia

Lexicom Multimedia specialiseert zich in high-end audio en in deze categorie mag de XS serie van NAIM niet ontbreken. Bij het ontwikkelen van de XS serie heeft NAIM performance als belangrijkste doel voor ogen gehad, waardoor muziekliefhebbers kunnen rekenen op een perfecte afstemming tussen de verschillende componenten van het systeem.
De spelers, versterkers en voedingen van de NAIM XS serie zijn ontworpen om in perfecte harmonie op elkaar aan te sluiten en zo de best mogelijke geluidsbeleving te garanderen. Het stijlvolle, strakke design en de superieure gebruikerservaring sluiten dan ook perfect aan bij de hoge kwaliteit waar Lexicom MultiMedia om bekend staat.

Prijslijst Naim 2014 – Pricelist Naim april 2014

Prijslijst Naim 2014 (geldig vanaf 21 april 2014)

Welke kabels e.d. zitten bij een Naim apparaat standaard bijgeleverd?

Download hier de lijst met bijgeleverde accessoires van elk Naim apparaat.