Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading

Musical Fidelity

Lexicom MultiMedia stelt voor: Musical Fidelity

Als audiofiel heeft u waarschijnlijk wel eens gehoord van Musical Fidelity, en anders is het hoog tijd. De audioapparatuur van Musical Fidelity is zo tijdloos en zo gewild dat er een levendige tweedehandsmarkt voor de producten van deze fabrikant is ontstaan. Lexicom Multimedia weet dat dit niet voor niets is, aangezien wij met eigen oren hebben meegemaakt wat de audioapparatuur van Musical Fidelity precies allemaal kan. Wilt u zelf horen waarom Musical Fidelity’s audioapparatuur zo populair is? Kom langs bij Lexicom MultiMedia, de ervaring zal uw kijk op geluid veranderen.

Musical Fidelity gaat verder waar anderen stoppen

Over het algemeen zien fabrikanten hun producten niet graag terugkeren in de eigen fabriek. Zo niet Musical Fidelity – zij raden het u zelfs aan. Niet omdat de audioapparatuur van Musical Fidelity gebreken vertoont. Integendeel. Lexicom MultiMedia kan het u verzekeren: de audioapparatuur van Musical Fidelity werkt al ongehoord goed op het moment dat u het in huis haalt. Waarom roept Musical Fidelity klanten dan op hun audioapparatuur naar hen terug te sturen? Simpel: Musical Fidelity weet dat iedere audiofiel verschillend is, en doet niets liever dan de apparatuur waar zij op vertrouwen nog beter afstemmen op hun wensen en eisen. Gebruikers kunnen Musical Fidelity vragen zich nog eens over hun audioapparatuur en specifieke situatie te buigen, en in overleg met de klant vult Musical Fidelity de audioapparatuur dan op bepaalde gebieden aan met nog exclusievere componenten. Lexicom MultiMedia draagt deze obsessieve houding ten aanzien van verbetering een warm hart toe, en brengt u graag in contact met de weergaloze producten van dit eigenzinnige merk.

Proef de smaak van Musical Fidelity – muziek zoals het hoort

Wat is het resultaat wanneer het hart van de liefhebber en de hand van de meester samenkomen op gebied van high-end audio? Lexicom MultiMedia weet het antwoord al jaren: de audioapparatuur van Musical Fidelity. Of u nu zoekt naar een krachtige versterker, voorversterker, CD-speler, platenspeler of tuner – de audioapparatuur van Musical Fidelity is consequent geoptimaliseerd voor zelfs de meest veeleisende professionele situaties. Zo weet u zeker dat u met de high-end audio van Musical Fidelity precies zult horen wat de artiest bedoeld heeft.

Ervaar geluid zonder gelijke met Musical Fidelity

Een van de beste voorbeelden van het kunnen van Musical Fidelity is de krachtige Titan versterker, één van de favorieten van Lexicom MultiMedia en het product is van 30 jaar ontwikkeling in design en technologie. Deze stille, onschuldig ogende versterker heeft een hoog reactievermogen en is compleet storingsvrij. Hierdoor blijft de Titan van Musical Fidelity altijd natuurlijk en nauwkeurig, zelfs wanneer u gebruikmaakt van al het beestachtige vermogen dat erin zit. Door het praktische, lineaire ontwerp is deze versterker verder in staat iedere speaker aan te sturen. Bij Lexicom MultiMedia vindt u uitgebreide informatie over deze en andere audioapparatuur van Musical Fidelity.

Prijslijst Musical Fidelity 2013

Download  hier de laatste prijslijst van Musical Fidelity (september 2013)