Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading

Focal JM Lab

Lexicom MultiMedia over de luidsprekers van Focal JM Lab

Iedere audiofiel kent het moment, dat ene moment waarin alle subtiliteiten van dat ene muziekstuk perfect vertolkt worden en het voelt alsof je er echt bij bent. Als het aan de speakers van Focal JM Lab ligt bestaat uw gehele leven uit dergelijke momenten. Met de luidsprekers van Focal JM Lab wordt dit hemelse ideaal werkelijkheid, en Lexicom MultiMedia voert u graag mee naar het muzikale paradijs.

Focal JM Lab, speakers met hart en ziel

Het is een analogie die ons bij Lexicom Multimedia zeer bevalt: Focal JM Lab omschrijft luidsprekers als het kloppende hart van uw audiosysteem. En het maakt Focal JM Lab niet uit of deze speakers in uw huiskamer staan of in uw auto gemonteerd zijn – het hart van de muziek moet overal door blijven kloppen. Neem daarbij dat Focal JM Lab met haar speakers de ziel van de muziek hoopt bloot te kunnen leggen en het wordt snel duidelijk hoe serieus het bouwen van de beste luidsprekers door Focal JM Lab wordt genomen.

Lexicom MultiMedia over de technologie achter Focal JM Lab

Innovatieve technologie met exotische materialen en een wetenschappelijke onderbouwing – bij het maken van hun speakers gaan de ingenieurs van Focal JM Lab net dat stapje verder dat nodig is om de perfectie te bereiken. De luidsprekers van Focal JM Lab zijn het product van een stapsgewijze evolutie, ingezet door oprichter Jacques Mahul, waarbij design, functie en ervaring gecombineerd worden met de meest moderne componenten en productietechnieken. De speakers van Focal JM Lab bevinden zich dankzij deze aanpak al jaren op ongekende hoogte, en Lexicom MultiMedia neemt u graag mee naar deze hogere muzikale sferen.

Sensationele luidsprekers van Focal JM Lab bij Lexicom MultiMedia

Focal JM Lab is van mening dat een luidspreker niet zomaar gebouwd kan worden. Nee, bij de speakers van Focal JM Lab moet alles kloppen voordat men ook maar denkt aan succes. Kracht, klank, balans en nauwkeurigheid – alles moet in perfecte overeenstemming zijn met het doel van Focal JM Lab om luidsprekers te maken die het hart van de audiofiel sneller laten kloppen. Lexicom Multimedia heeft groot respect voor zowel de filosofie als de speakers van Focal JM Lab.

Prijslijst Focal luidsprekers 2014

Klik hier voor de prijslijst Focal