Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading

Cambridge Audio

Cambridge Audio, vertrouwde high-end bij Lexicom MultiMedia

Een aandachtige werkwijze en oog voor detail zijn bij ieder product te waarderen, maar deze eigenschappen zijn de audioapparatuur zelfs onontbeerlijk. Cambridge Audio beschikt gelukkig over deze eigenschappen en heeft zich daarom mogen nestelen in de imposante collectie high-end audioapparatuur van Lexicom Multimedia. De aandacht die Cambridge Audio besteedt aan hun producten is in één oogopslag duidelijk zichtbaar, waardoor de audioapparatuur van Cambridge Audio meteen een vertrouwde uitstraling heeft. En het is niet alleen de uitstraling die overtuigt – het vakwerk van Cambridge Audio zorgt er moeiteloos voor dat dit vertrouwen niet beschaamd wordt.

Cambridge Audio, een breed overzicht aan exclusieve audioapparatuur

Niet alleen is de audioapparatuur van Cambridge Audio van de hoogste kwaliteit, en valt ook nog eens veel te kiezen. Van versterkers tot draaitafels en van digitale mediaspelers tot systemen waarmee u uw hele huis van muziek kunt voorzien – de audioapparatuur van Cambridge Audio is een onuitputtelijke bron van toegankelijke oplossingen voor het afspelen van uw favoriete media. Lexicom MultiMedia waardeert de breedte van de audioapparatuur productlijnen van Cambridge Audio zeer, aangezien dit ons in staat stelt onze klanten steevast de door hen gewenste functionaliteiten te kunnen bieden. Dus: zoekt in onze audioapparatuur van Cambridge Audio en u zult gegarandeerd vinden.

Lexicom MultiMedia, voor al uw Cambridge Audio service

Als officieel erkende dealer van Cambridge Audio audioapparatuur is Lexicom MultiMedia natuurlijk in staat u van alle gewenste informatie te voorzien, maar daar houdt het echter niet bij op. Wij bieden namelijk ook vanuit onze rol als Cambridge Audio servicepunt toegang tot de garantie en service van het merk. Mocht dat met zulke uitmuntende audioapparatuur als dat van Cambridge Audio nodig hebben, tenminste. Ongeacht uw vragen of wensen, voor expertise op gebied van de audioapparatuur van Cambridge Audio kunt u altijd bij de Lexicom MultiMedia aankloppen.

Cambridge Audio, 40 jaar traditie bij Lexicom MultiMedia

Cambridge Audio draait al meer dan 40 jaar mee als toonaangevend merk in de markt voor high-end audioapparatuur, wat duidelijk spreekt uit innovatieve filosofie en de hoogstaande audioapparatuur die Cambridge Audio zo bekend heeft gemaakt. Cambridge Audio heeft gedurende die jaren niet alleen haar vakmanschap uitgebreid, maar ook haar visie op de rol van muziek en audioapparatuur in het leven van de muziekliefhebber. Dit leidt voor Cambridge Audio tot de conclusie dat de manier waarop wij genieten van media over de jaren weliswaar is veranderd, maar dat het genieten altijd centraal moet staan. Deze filosofie vormt de basis voor de audioapparatuur van Cambridge Audio, en maakt het merk voor Lexicom MultiMedia tot een legende. Daarbij zijn wij zeker niet de enige.

Prijslijst van Cambridge audio 2013

Download hier de prijslijst van Cambridge audio (januari 2013)