Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading

B&W

Lexicom MultiMedia presenteert B&W luidsprekers

Over de jaren heeft B&W zich met haar luidsprekers geprofileerd als pionier met oog voor kwaliteit. Het heeft het merk nooit aan durf ontbroken – het gebruik van nieuwe materialen zoals Kevlar leidde tot de spectaculaire prestaties die audiofielen van B&W speakers zijn komen te verwachten. De revolutionaire technieken die B&W in haar luidsprekers etaleert en het loepzuivere, storingsvrije geluid dat uit het gebruik van deze technieken voortvloeit heeft B&W gebracht tot waar zij vandaag zijn. De speakers van B&W zijn synoniem met weergaloze kwaliteit, en de uitgebreide selectie aan gespecialiseerde luidsprekers die B&W produceert zijn daarom een vast onderdeel van het assortiment van Lexicom MultiMedia.

B&W: een lange geschiedenis van high-end speakers

Het succesverhaal van B&W en hun speakers begon in 1966, toen het Engelse bedrijf opgericht werd door twee muziekliefhebbers die handgemaakte luidsprekers produceerden voor de lokale markt. Geïnspireerd door hun liefde voor muziek begonnen de oprichters van B&W hun sindsdien nimmer aflatende zoektocht naar perfectie. Deze continue drang naar verbetering is duidelijk zichtbaar in de speakers van B&W. Dankzij een consequente investering van tijd, liefde en vakmanschap genoten de luidsprekers van B&W al snel internationaal aanzien, en dat is nog steeds het geval. Maar hoe mooi de ontstaansgeschiedenis van B&W en haar speakers ook mag klinken, de luidsprekers zelf klinken het mooist. Lexicom MultiMedia nodigt u daarom uit om de prachtige luidsprekers van B&W zelf te komen beluisteren.

B&W: Britse degelijkheid, internationale status

De medewerkers van Lexicom MultiMedia raken niet snel uitgepraat over de speakers van B&W. Het merk slaagt er al decennia in de markt voor speakers steeds te herdefiniëren, en de luidsprekers van B&W zijn het toonbeeld van authentiek Brits vakmanschap. Zowel audiofielen als professionele muzikanten zijn unaniem lovend over de prestaties van B&W luidsprekers. Maar van een merk dat ooit gelanceerd werd met startkapitaal uit het nalatenschap van een zeer dankbare klant zou niemand iets anders verwachten. Geen detail wordt door de ontwerpers van B&W luidsprekers over het hoofd gezien; van het materiaal en de vorm van de conus tot het ontwerp van de behuizing, ieder aspect van de speakers van B&W is geoptimaliseerd voor de best denkbare geluidsbeleving.

Probeer de speakers van B&W bij Lexicom MultiMedia

Lexicom MultiMedia wil audiofielen het beste bieden van wat er op de markt beschikbaar is, en wijst daarom graag op de luidsprekers van B&W. Of u nu op zoek bent naar computerluidsprekers, een koptelefoon of luidsprekers van studiokwaliteit, met de speakers van B&W heeft u de garantie van professionele kwaliteit. Doordat de luidsprekers van B&W door de ontwerpers op het oor zijn afgestemd is de beleving altijd optimaal, en is de weergave van uw muziek ongekend helder en zuiver. Dit hoeft uiteraard niet zomaar aan te nemen – u kunt ook de geschiedenis erop naslaan. De speakers van B&W worden over de hele wereld gebruikt in opnamestudio’s en bij andere veeleisende professionele toepassingen, en de 801-serie is een beroemd voorbeeld van hoe de luidsprekers van B&W al jaren een voorbeeld stellen aan de markt. Lexicom MultiMedia weet uit ervaring dat zelfs het meest kritische oor betoverd raakt door een B&W luidspreker.

Prijslijst van B&W luidsprekers & New Media 2013

Klik hier voor de prijslijst van B&W luidsprekers en new media producten (Zeppelin e.d) van januari 2013