Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading

Audiovector

Lexicom Multimedia, groot in Audiovector luidsprekers

Audiovector luistert, en dat is nu juist de reden waarom Lexicom MultiMedia zoveel respect heeft voor dit merk en de luidsprekers die zij maken. Waar de speakers van Audiovector zich in onderscheiden is dat zij gemaakt worden door echte liefhebbers, die continu zoeken naar nieuwe manieren om de ervaring van live muziek ook buiten het podium beschikbaar te maken. De ontwerpers van Audiovector weten dat de kwaliteit van een muzikale beleving afhangt van een zorgvuldige balans tussen ritme, tempo en power. Deze kennis gebruiken zij om speakers te maken die de tonen van uw favoriete muziek ongekend nauwkeurig reproduceren. Dat verklaart waarom de speakers van Audiovector zo geliefd zijn, en tevens waarom Lexicom MultiMedia er blind op vertrouwt dat zij uw verwachtingen zullen overtreffen.

Ervaar ongekende controle met Audiovector speakers

De luidsprekers van Audiovector bieden meer dan alleen een sublieme weergave van uw muziek. Dankzij de innovatieve visie van de ontwerpers geven de speakers van Audiovector u ook maximale controle over de manier waarop u uw muziek beleeft. Dankzij de Soundstage Enhancement Concept kunt u kiezen vanuit welke positie u uw muziek wilt beluisteren. De achterliggende technologie zorgt er vervolgens voor dat het geluid (de soundstage) exact op de ruimte wordt afgestemd en u dus nooit hoeft te twijfelen aan de kwaliteit en oprechtheid van uw muzikale beleving. Lexicom MultiMedia is erg te spreken over deze technologie, aangezien Audiovector er hiermee voor heeft gezorgd dat de kracht van de muziek behouden blijft ongeacht de positie van de speakers.

Audiovector, veelzijdige high-end speakers bij Lexicom MultiMedia

Audiovector beweert voor iedere situatie en iedere ruimte een luidspreker te hebben, en Lexicom MultiMedia kan niet anders dan dit beamen. Dit betekent niet dat Audiovector ervoor heeft gekozen een groot assortiment aan enkelvoudige oplossingen aan te bieden; het zijn juist de veelzijdigheid en dynamiek die de luidsprekers van Audiovector zo breed inzetbaar maken. Door expertise van het merk kunnen de ontwerpers van Audiovector rekening houden met de vele factoren die van invloed zijn op een speaker. Als gevolg daarvan zijn de speakers van Audiovector optimaal gekoppeld aan de lucht in de kamer waar u wenst te luisteren. Dit zorgt voor een superieure ervaring over alle toonhoogtes. Wilt u de speakers van Audiovector testen? Ze staan voor u klaar in de luisterruimte van Lexicom MultiMedia.

Audiovector speakers, een huwelijk van functie en design

Met de speakers van Audiovector hoeft u er zich geen zorgen over te maken dat u moet inleveren op design om het maximale uit uw audio te halen. De ontwerpers van Audiovector besteden niet alleen ruime aandacht aan de kwaliteit van de geluidservaring, maar ook aan het uiterlijk van de luidsprekers. Dankzij hun ervaring zijn zij perfect in staat om prestaties en stijl naadloos op elkaar aan te laten sluiten; de speakers van Audiovector zijn namelijk niet alleen een aanvulling op uw high-end audioapparatuur maar ook op uw interieur. Kom de luidsprekers van Audiovector bewonderen bij Lexicom Multimedia en ontdek dat innerlijke en uiterlijke schoonheid elkaar niet hoeven uit te sluiten.

Prijslijst Audiovector 2013

Download hier de Audiovector prijslijst van mei_2013